Παναθηναϊκός: Η ανανέωση συμβολαίου που πρέπει να «τρέξει»!

Πένθος για τον Αϊτόρ - Η ανάρτηση του Ισπανού πικ

Καλός ο Βέρμπιτς, μια χαρά ο Βιτίνιο αλλά μήπως να κοιτάξουμε και τους παίκτες που είναι ήδη στο ρόστερ;

Ας μην κάνουν το λάθος πάλι και τρέχουν τελευταία στιγμή στην ΠΑΕ με τον Αϊτόρ που έχει ένα έτος ακόμα συμβόλαιο με το κλαμπ και μαζί με τον Παλάσιος είναι τα πιο hot ονόματα του ρόστερ, χώρια που ο Ισπανός είναι νεότερος, προέρχεται από τη νο1 σχολή παγκοσμίως και δεν θα δυσκολευτεί να προσελκύσει προτάσεις. Κάμποσοι τον έχουν στο ραντάρ τους βλέποντας τι χημεία ανέπτυξε πέρσι με τους συμπαίκτες του.

Βελτιώθηκε τακτικά, δυνάμωσε σωματικά, βελτίωσε τα ποσοστά του στις τελικές προσπάθειες. Ο Αϊτόρ της Τβέντε είχε γράψει 18 ασίστ σε 61 ματς.

Ο Αϊτόρ του Παναθηναϊκού μέτρησε 11 γκολ σε 36 παιχνίδια, είχε ένα σωρό ασίστ, έκρινε τον τελικό του Κυπέλλου και πήρε πρώτη φορά ασήμι στα χέρια του μαζί με τον ατομικό τίτλο του κορυφαίου του ματς.

Μέχρι πρότινος το παιδί είχε πανηγυρίσει μόνο τον προβιβασμό της Τβέντε στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, το 2019. Στα 26 του είδε πως είναι να παίρνεις τρόπαια έχοντας βάλει και ο ίδιος το… ποδαράκι του! Αμείβεται με λιγότερα από 400.000 ευρώ, αστείο ποσό για τα σωματεία του εξωτερικού.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News