Παναθηναϊκός: Η ανανέωση Νέντοβιτς και το οικονομικό

Αρμάνι - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι θετικός να παραμείνει και του χρόνου στο ΟΑΚΑ.

Το θέμα είναι με τι χρήματα θα κλείσει το deal, δεδομένης της ευπάθειας του παικταρά στους τραυματισμούς.

Τελευταία του σούπερ χρονιά εντοπίζεται στη σεζόν 2017/2018 όπου έσπασε τα προσωπικά του κοντέρ, με τη φανέλα της Μάλαγα στην Ευρωλίγκα (16,8 πόντοι, 4,8 ασίστ, 2 ριμπάουντ), έχοντας αντίστοιχα 13,6 πόντους, 3,8 ασίστ στην ACB. Η Αρμάνι τον απέκτησε για να πλαισιώσει τον Μάικ Τζέιμς, με ένα πολλά υποσχόμενο δίδυμο στην περιφέρεια.

Το ξεκίνημα της σεζόν 2018/2019 ήταν εξαιρετικό για την ομάδα και ατομικά για το Νέντοβιτς, που είχε μεταξύ άλλων 20 πόντους στη νίκη των Ιταλών στο ΣΕΦ (75-99), όμως η συνέχεια είχε την άλλη όψη του νομίσματος. Μπορεί να μην υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό αλλά η διετία στο Μιλάνο συνοδεύτηκε από σταθερή παρουσία στο απουσιολόγιο.

Είναι χαρακτηριστικό πως ως το φετινό καλοκαίρι ο ταλαντούχος γκαρντ είχε παίξει σε 32 αγώνες στην Ευρωλίγκα, ήτοι ουσιαστικά τους μισούς από όσους έδωσε η ομάδα του, χαρακτηριστικό δείγμα της διαρκούς απουσίας του λόγω μικρότερων ή μεγαλύτερων προβλημάτων με μυϊκούς κι όχι μόνο τραυματισμούς.

Άρα εν γνώσει σου θες να ανανεώσεις ένα καλό παίκτη μεν, που όμως τίποτα δεν εγγυάται ότι θα σε βοηθήσει σε σειρά αγώνων.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News