Παναθηναϊκός: H μεγάλη του ευκαιρία, σε πιθανό «αντίο» του Σάντσες

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη το Καλαμάτα - Παναθηναϊκός Β', αλλά με... Γεωργούντζο! (vid)

Λογικά το καλοκαίρι ο Φακούντο Σάντσες αποχωρεί, να η ευκαιρία στον Γιώργο Βαγιαννίδη να ανέβει στην πρώτη ομάδα και να προσπαθήσει να δικαιολογήσει το ντόρο που έγινε γύρω από το όνομά του πριν από λίγα χρόνια όταν ο Γιάννης Αλαφούζος θέλησε να τον δελεάσει με εγγυημένες συμμετοχές (18 ετών παιδί), κάνοντας έξαλλο τον Γιώργο Δώνη!

Ο ταλαντούχος μπακ-χαφ ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος που μεγαλοπιάστηκε από λόγια μανατζαραίων και πριν καν γίνει ποδοσφαιριστής, θέλησε να γίνει…σταρ.

Υπάρχουν παιδιά που από την εφηβεία τους δημιουργούσαν μεγάλες προσδοκίες με τις εμφανίσεις τους και στα 24-25 έψαχναν ομάδες ως ελεύθεροι και δεν έβρισκαν.

Σ’ αυτήν την ηλικία π.χ ο Δημήτρης Βέργος επιλέχθηκε για τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, ο Αργύρης Καμπετσής από τη Ντόρτμουντ και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης από την Αρσεναλ.

Οι σωστές επιλογές καθορίζουν καριέρες. Το κακό είναι πως η πλειοψηφία των μικρών νοιάζεται απλώς για την… αρπαχτή της στιγμής.

Τους φουσκώνουν τα μυαλά στο περιβάλλον τους, παίρνουν κάποια καλά λεφτά στην αρχή και μετά αρχίζουν οι δανεισμοί δεξιά-αριστερά όπου ένας νεαρός είναι αδύνατον να εξελιχθεί και να βελτιωθεί. Πόσες φορές δεν το έχουμε δει παιγμένο αυτό το έργο;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News