Παναθηναϊκός: Γυρίζει η κατάσταση;

Δεν ξέρει να παίζει!

Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός κατάφερε μέσα σε διάστημα λίγων ημερών να μετατρέψει τα (όποια) χαμόγελα αισιοδοξίας από τη νίκη του επί της Μπασκόνια σε πλήρη απογοήτευση.

Εκεί που είχε αρχίσει να μοιράζει ελπίδες στο κοινό του και να βελτιώνει την ψυχολογία του, έφτασε στο σημείο να μην μπορούν οι φίλοι του να βλέπουν τηλεόραση στην Πόλη στο 3ο δεκάλεπτο, γνωρίζοντας τι θα επακολουθούσε.

Η αποκαρδιωτική εικόνα παραμένει και το χειρότερο είναι ότι δεν υποχωρεί, οι διεθνείς ακόμα δεν μπορούν να βρουν πατήματα σέρνοντας και την κόπωση του Ευρωμπάσκετ, ο Αντριους θεωρήθηκε περιττός (ενώ δεν ήταν χειρότερος του Γκριγκόνις), ακούγεται ότι θες να συνάψεις συνεργασία με τον Κρις Σίνγκλετον (πάλι αλλαγές στις αλλαγές δηλαδή), οι Έλληνες δεν παίζουν, η άμυνά είναι…χωνί, όλα τα αρνητικά μαζί!

Πως επιστρέφεις από τέτοια κατάσταση; Έχει την ψυχολογία ο Παναθηναϊκός να το κάνει; Από Νοέμβρη μήνα πολλοί εικάζουν ότι έχει πετάξει το πουλάκι και φέτος. Γυρίζει η κατάσταση;

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News