Παναθηναϊκός: Γρήγορη επίθεση με αργούς παίκτες

Κάτας: Οι δηλώσεις μετά τη συντριβή από τη Ζενίτ

Στις ελληνικές υποχρεώσεις του ο Παναθηναϊκός μπορεί να ελέγχει το τέμπο ενός παιχνιδιού μέσα από τον τρόπο που τελειώνει τις φάσεις στην επίθεση του.

Οι τελευταίες νίκες του ήρθαν πολύ εύκολα, θετικό για τον προπονητή δεδομένου ότι δεν έχει στα τελευταία παιχνίδια το Νέντοβιτς, ενώ ο ίδιος δεν αφήνει πολύ ώρα στο γήπεδο τον Μάριο Χεζόνια.

Παρά το μπες-βγες στο πράσινο ρόστερ, ο Προμηθέας στην Πάτρα δεν πρόλαβε να δει καλά-καλά το …χρώμα της μπάλας, δεχόμενος μια «εικοσάρα» στο κεφάλι.

Στην Αχαϊα ο κόουτς μέσα από την επιμονή να τελειώσουν οι φιλοξενούμενοι όσο το δυνατόν περισσότερες επιθέσεις με τους ψηλούς, ζέστανε για τα καλά τον Παπαγιάννη, έδωσε χρόνο και σουτ σε Βουγιούκα, Όγκαστ, βάζοντας τους παίκτες του Μάκη Γιατρά μέσα στα ρακέτα τους, παίζοντας γρήγορο στη σκέψη μπάσκετ.

Γρήγορη επίθεση με αργούς παίκτες

Το ότι κάμποσοι του ρόστερ είναι αργοί δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να παίξεις γρήγορα, ευτυχώς το μπάσκετ είναι σύνθετο σπορ.

Για να παίξεις σβέλτα πρέπει αρχικά να μάθεις να τρέχεις «μαζί», σαν ομάδα, τότε θα εντάξεις τα χαρακτηριστικά των σταρ σου στο στυλ σου και θα έχεις δημιουργήσει μια παραγωγική ομάδα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News