Παναθηναϊκός: Γκολάρα ο Χουάνκαρ - Το πείραγμα του Κόντη στον Μπερνάρ!

Πλησιάζει η παραμονή του Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό έως το 2024

Με μπόλικη διάθεση, έμφαση στην τακτική και πολλά γκολ έλαβε χώρα η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Κύθπρο.

Η μπλε ομάδα αποτελούταν από τους Διούδη, Σένκεφελντ, Συμεωνίδη, Ρούμπεν, Καμπετσή και Κυριόπουλο, η μαύρη ομάδα από τους Λοντίγκιν, Σάρλια, Βαγιαννίδη, Σαβιέρ, Σπόραρ και Τσέριν, η πράσινη από τους Χριστογεώργο, Κώτσιρα, Τσόκαι, Κρυπαράκο, Χουάνκαρ, Πούγγουρα και η πορτοκαλί από τους Μπρινιόλι, Μάγκνουσον, Σιδερά, Σάντσες, Μπερνάρ και Κουρμπέλη.




Στον τελικό η πορτοκαλί ομάδα αντιμετώπισε την μπλε. Οι Μπλε άνοιξαν το σκορ με τον Καμπετσή, ωστόσο η ομάδα των πορτοκαλί με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπερνάρ (πέτυχε δύο γκολ), πήραν τη νίκη και το τουρνουά.

Μάλιστα μετά την λήξη του τουρνουά, ο βοηθός του Γιοβάνοβιτς, Χρήστος Κόντης ανέφερε στον Μπερνάρ: «Μπράβο Μπένι, έβαλες τρία γκολ και έδωσες μια ασίστ. Στους… άλλους». Φυσικά στη συνέχεια ακολούθησαν γέλια και πειράγματα, με το κλίμα φυσικά να είναι πάρα πολύ καλό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News