Παναθηναϊκός: Γκολ στο 90' και... τέζα ο Άρης - Σπουδαίο διπλό

Παναθηναϊκός: Γκολ στο 90' και... τέζα ο Άρης - Σπουδαίο διπλό

Η Κ-19 του Παναθηναϊκού συνέχισε με νίκη την πορεία της στο πρωτάθλημα της Super League Κ-19. Οι Πράσινοι μετά την επικράτηση με 1-0 επί του Απόλλωνα την περασμένη εβδομάδα, νίκησαν και πάλι, αυτή τη φορά τον Άρη με 2-3 στο Δημοτικό γήπεδο Πυλαίας «Α. Καραμπουρνιώτης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Το Τριφύλλι βρέθηκε πίσω στο σκορ καθώς οι Κίτρινοι προηγήθηκαν με τον Τζίμα στο 31′, ενώ στο 20′ έχασαν πέναλτι με τον Τσιπούρα καθώς απέκρουσε ο Λίλο Κλίντμαν. Το ημίχρονο έκλεισε στο 0-1 αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου, ανασυντάχθηκε και γύρισε το ματς κάνοντας την ανατροπή.

Στο 60′ ο Μπιλάλ ισοφάρισε (1-1) με εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 62′ ο Προδρομίτης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στο Τριφύλλι που μετέτρεψε το 1-0 σε 1-2. Ακολούθησαν πολλές ευκαιρίες κι ένα δοκάρι για τους Πράσινους που κυριάρχησαν στο γήπεδο και θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει πιο εύκολα το παιχνίδι. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του αγώνα ο Άρης ισοφάρισε στο 80′ με τον Μαρμαρίδη.

Και πάλι όμως οι Νέοι του Παναθηναϊκού έβγαλαν αντίδραση καθώς δεν είχαν πει την τελευταία λέξη τους. Πίεσαν για το νικητήριο γκολ το οποίο πέτυχαν στο 90′ με ωραίο συνδυασμό. Ο Κυριόπουλος έβγαλε εξαιρετική κάθετη προς τον Μπιλάλ, ο οποίος εκτέλεσε για το τελικό 2-3 εν μέσω έντονων πανηγυρισμών για μια σπουδαία επικράτηση απέναντι σε μια ομάδα που είχε αρχίσει το πρωτάθλημα με δύο σερί νίκες.

Άρης: Τρίγκατζης, Τσιάτσιος, Μαρμαρίδης, Καραμανλής, Βακουφτσής, Σαλιάρης, Πάγιος, Ρ. Σγουρός (60’ Γιαννακού), Τζίμας (73’ Χατζηϊωάννου), Τσιπούρας (73’ Βασιλείου), Παναγίδης (60’ Τσέρα, 85’ Η. Σγουρός).

Παναθηναϊκός: Κλίντμαν, Τσεβάς, Παυλάκης, Χαχούλης (46′ Καρνέσης), Προδρομίτης, Κωστόπουλος (60′ Πορφυρόπουλος), Συμεωνίδης, Κυριόπουλος (89′ Θ. Νταμπίζας), Βολάκης (46′ Φρόκου), Καλός (85′ Τόρρα), Μπιλάλ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News