Παναθηναϊκός: Για τέτοια παιχνίδια τον υπέγραψαν πέρσι

Παναθηναϊκός: Για τέτοια παιχνίδια τον υπέγραψαν πέρσι

Νομίζουμε ότι στον Παναθηναϊκό είχαν υπόψη τους τέτοια παιχνίδια σαν αυτά που κάνει εδώ κι εβδομάδες ο Βιγιαφάνιες όταν υπέγραφαν τον Λούκας πέρσι το καλοκαίρι.

Ο τύπος έχει την ποιότητα και το backround να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ματς έντασης, έστω και εάν είναι πρωτάρης στη θέση 8.

Ο Αργεντινός μπορεί να δώσει την έξτρα ώθηση που χρειάζεται η επίθεση για να πάρει το κλαμπ τέτοιου είδους ματς, δηλαδή τα top-level, σε ελληνικό επίπεδο πάντα.

Αναφερόμαστε στο κομμάτι των σουτ, της αμυντικής συμπεριφοράς αλλά και της δημιουργίας. Τον βλέπουμε εδώ και κάμποσες μέρες να είναι ασυγκράτητος, μπαίνει σε κάθε ματς στο χόρτο πολύ «επιθετικά», στο πλαίσιο πάντα που έχει χαράξει ο προπονητής του.

Ο Παναθηναϊκός τον σημαδεύει από την στιγμή που σφυρίζεται σέντρα, δίνοντάς του τη μπάλα περιμένοντας τις εμπνεύσεις του, ενώ στην άμυνα έχει παίκτες που μπορούν να ακολουθήσουν ψηλά τα τάκλιν του.

Το ωραίο είναι πως ο Βιγιαφάνιες δείχνει εξαιρετικά πειθαρχημένος κυνηγώντας ΚΑΙ τα κλεψίματα, κάτι που δεν ήταν της μενταλιτέ του. Μαγκιά του κόουτς που τον έβγαλε τόσο εμφατικά μπροστά, έστω κι αν εκ πρώτης όψεως το 4-3-3 δε δείχνει να του πηγαίνει τόσο σαν χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News