Παναθηναϊκός για Σκοτ Σκάιλς

Παναθηναϊκός για Σκοτ Σκάιλς

Σε αγώνα δρόμου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός που κάνει προσπάθεια να βρει τον διάδοχο του Αργύρη Πεδούλακη για τον πάγκο της ομάδας.

Οι «Πράσινοι» πήγαν να κάνουν το μπαμ με τον Σκοτ Σκάιλς, ο οποίος έχει 14χρονη θητεία στο ΝΒΑ, κάτι που δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει το ψάξιμο και εκτός Ευρώπης, αφού πλέον η επιλογές είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

[ads2]

Ο Σκάιλς που έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα στον Πάοκ, θεωρείτε πολύ δύσκολο να γυρίσει στην Ευρώπη κάτι που δείχνουν και οι οικονομικές του απαιτήσεις, οι οποίες είναι πολύ υψηλές συγκριτικά με ποσό που είναι διατεθειμένος να δώσει ο Παναθηναϊκός.

Το πρώτο όνομα από την «Γηραιά Ήπειρο» είναι αυτό του Λούκα Μπάνκι ο οποίος έχει διατελέσει προπονητής σε Σιένα και Αρμάνι.

Πάντως, στις επόμενες ώρες είναι πολύ πιθανό να έχουμε το όνομα του ανθρώπου που θα αναλάβει τα ηνία του Παναθηναϊκού

 

Ταμείο με την Πανάθα. Δείτε εδώ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News