Παναθηναϊκός: Για πολλούς λόγους... κλείστε τους το σπίτι!

Βγαλμένος από τις καλύτερες μέρες του

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον περασμένο Φεβρουάριο τον Ολυμπιακό στο Απόστολος Νικαλαϊοης με πρωταγωνιστή τον Μαουρίσιο στερώντας του το όνειρο της κατάκτησης του αήττητου πρωταθλήματος.

Ωστόσο εκείνη η νίκη είναι η… εξαίρεση στα αποτελέσματα της τελευταίας τριετίας.

Με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες στα υπόλοιπα εννέα ντέρμπι που διεξήχθησαν απ την περίοδο 2018-19 ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι στα τελευταία ματς.

Μάλιστα με τη νίκη στα πλέι οφ πέρυσι στρογγύλεψε τις συνολικές νίκες του σε 50 έναντι 31 των πρασίνων, τα υπόλοιπα 48 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Στρογγυλός είναι κι ο αριθμός των νικών των ερυθρολεύκων στα εντός έδρας παιχνίδια τους με τον αιώνιο αντίπαλο 30 έναντι 12 του τριφυλλιού με τις ισοπαλίες να είναι 22.

Ο φετινός Παναθηναϊκός πάει στο Καραϊσκάκη με απουσίες από τη μια, ωστόσο οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πεινασμένοι για… κηδεία στο σπίτι του αιωνίου αντιπάλου.

Και για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και λόγους γοήτρου, προκειμένου να αποδείξει ότι κάτι αλλάζει, βάζοντας τέλος στα αρνητικά σερί…

Θα τα καταφέρει; Η αλ αίτηση σε λίγες ώρες…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News