Παναθηναϊκός: Για ό,τι είναι σήμερα... όχι για ό,τι θέλαμε να γίνει!

«Θα επιμείνει στις ιδέες του ο Γιοβάνοβιτς - Αυτά θα του κοστίσουν μέχρι τα Χριστούγεννα!»

Είναι λογικό μια καινούργια ομάδα να έχει σκαμπανεβάσματα και χρειάζεται προσοχή και στους ενθουσιασμούς και στις κρίσεις.

Ο Παναθηναϊκός δεν έγινε ομαδάρα γιατί στο πρώτο επίσημο ματς έβαλε στον Απόλλωνα 4 γκολ και δεν είναι χάλια επειδή έχασε σε Γιάννενα και Θεσσαλονίκη.

Είναι σκληρό για τον κόσμο που τόσες δεκαετίες έχει κάνει το στομάχι του κόμπο για να αντέξει όμως την ομάδα αυτή πρέπει να την κρίνει για ό,τι είναι ΣΗΜΕΡΑ κι όχι για αυτό που θα θέλαμε να είναι.

Κυρίως πρέπει να την βλέπουμε ως ένα πρότζεκτ που βρίσκεται σε εξέλιξη: αυτή του την εξέλιξη περιμένουμε.

Για την ώρα είναι καλό πως οι παίκτες στηρίζουν στις μεταξύ τους κουβέντες τον προπονητή (θυμάστε τι γινόταν επί Μπόλονι), στο Κορωπί λένε πως τα θετικά του είναι περισσότερα από τα αρνητικά του.

Κάτι είναι και αυτό αφού όλοι θυμόμαστε πέρσι το προπονητικό κέντρο να αποτελεί …πολεμική ζώνη με Κουζνέτσοφ-Μπόλονι από τη μια πλευρά και παίκτες από την άλλη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News