Παναθηναϊκός για Καρίμ Χαφέζ

Παναθηναϊκός για Καρίμ Χαφέζ

Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση ενίσχυσης της ομάδας στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Μια από αυτές που εξετάζονται και τσεκάρεται από τον Παναθηναϊκό είναι ο Καρίμ Χαφέζ, σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ ΦΜ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καρίμ Χαφέζ παίζει δανεικός στην Μαλάτιασπορ από την Γουάντι Ντέγκλα (ομάδα της πατρίδας του) και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Οι Αιγύπτιοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ αξιώνουν ένα ποσό κοντά στις 300.000 με ένα ποσοστό μεταπώλησης (το οποίο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό).

To who is who του Καρίμ Χαφέζ

Ο 24χρονος Αιγύπτιος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη βελγική Λιρς το 2014 και δόθηκε δανεικός στην Ομόνοια και στη Λανς, υπογράφοντας στη συνέχεια το 2018 στην ομάδα της χώρας του, τη Γουάντι Ντέγκλα για τρία χρόνια ως ελεύθερος. Έπειτα παραχωρήθηκε δανεικός σε Μπασάκσεχιρ, Κασίμπασα και Μαλάτιασπορ. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στην Κασίμπασα και από τον Φεβρουάριο ως σήμερα βρίσκεται στη Μαλάτιασπορ, πραγματοποιώντας συνολικά 22 συμμετοχές. Είναι διεθνής από το 2015 έχοντας κάνει επτά εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News