Παναθηναϊκός: «Για 7 μεταγραφές - Σε ποιες θέσεις»

Παναθηναϊκός: «Για 7 μεταγραφές - Σε ποιες θέσεις»

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον στόχο του, αυτόν της εξόδου στην Ευρώπη, ωστόσο για να… τελειώσει με ιδανικό τρόπο τη χρονιά, θέλει να νικήσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου και σηκώσει την κούπα.

Ηδη, όμως, υπάρχουν σενάρια για την επόμενη μέρα, την οποία -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα χτίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το Τριφύλλι θα πρέπει να κάνεις μεταγραφές, καθώς οι υποχρεώσεις λόγω Ευρώπης αυξάνονται και φυσικά θέλει να φτάσει ακόμα ψηλότερα από φέτος.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «After» του sdna.gr, στην ομάδα προσανατολίζονται στο να κάνουν 7, ίσως και παραπάνω μεταγραφές. Για αρχή, αν ο Διούδης συνεχίσει αλλού την καριέρα του θα πρέπει να αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας πίσω από τον Μπρινιόλι.

Στην συνέχεια, αν μείνει ο Σάντσες ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για έναν σέντερ μπακ και φυσικά για ένα αριστερό μπακ που θα πλαισιώσει τον Χουάνκαρ ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα ανανεώσει. Αν φύγει ο Σάντσες είναι πολύ πιθανό να γίνει μία ακόμα κίνηση.

Στο κέντρο τώρα, ο Βιγιαφάνες δεν έχει ανανεώσει ακόμα αλλά το πιθανότερο είναι να μείνει. Ο Μαουρισίο θα φύγει και ο Γκατσίνοβιτς είναι στον αέρα καθώς ο παίκτης θέλει αν μείνει αλλά δεν εξαρτάται μόνο από αυτόν. Θα πρέπει να τα βρει ο Παναθηναϊκός με την ομάδα του. Με αυτά τα δεδομένα θα χρειαστούν 1-2 κινήσεις στα χαφ.

Στην επίθεση, εφόσον οι Χατζηγιοβάνης και Βιτάλ αποχωρήσουν, θα πρέπει να αποκτηθούν ακόμα δύο εξτρεμ. Τέλος, για την κορυφή της επίθεσης είναι επιτακτική ανάγκη και θα είναι ο πρώτος στόχος η έλευση ενός δεινού σκόρερ που θα δώσει στο Τριφύλλι 20 γκολ την χρονιά και θα του κάνει ευκολότερη την ζωή.

Η απόκτηση του φορ είναι με διαφορά η σημαντικότερη μεταγραφή για την χρονιά που έρχεται και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το που θα μπορέσει να φτάσει η ομάδα του χρόνου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News