Παναθηναϊκός: Γι΄αυτό ήθελε και Μεντόζα και Λακμέλ Ζε!

Παναθηναϊκός: Ο διακαής πόθος του Μπόλονι τον... δικαιώνει!

Αν ρίξεις σε ένα …μίξερ τους φετινούς Ενμπαγκοτό, Χατζηγιοβάνη, Αϊτόρ, Σαβιέρ ΕΝΑ εξτρέμ της προκοπής δεν πρόκειται να βγάλεις, παρότι ο Έλληνας και ο Ισπανός έχουν καλά στοιχεία.

Καθόλου τυχαίο ότι από την αρχή της σεζόν στα πλάγια έχουν παίξει ο Καρλίτος, ο Καμπετσής και ο Ιωαννίδης που καμιά δουλειά δεν έχουν έξω από το “κουτί”.

Έτσι εξηγούνται για μια ακόμα χρονιά οι φτωχότατες επιδόσεις σου στην επίθεση κι ότι το να σκοράρεις τρις σε ένα ματς δείχνει …ουτοπικό.

Οι θέσεις πλέον στα πλάγια έχουν γίνει δημιουργικές. Για να τις καλύψεις δεν φτάνει μόνο το τρέξιμο με τη μπάλα. Πρέπει να μάθεις να λειτουργείς εν στάσει, να μπορείς να σηκώνεις το κεφάλι ψηλά και να περνάς μπάλες κάθετα για τον σέντερ φορ ή για κάποιο κόψιμο συμπαίκτη σου στο χώρο. Ο Ιωαννίδης π.χ παίζει μόνο με τρέξιμο την πλευρά και με το κεφάλι κάτω.

Παρότι το παιδί είναι τέρας δύναμης και πολύ φιλότιμος την διαφορά εκεί δεν μπορεί να την κάνει.

Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί ο Μπόλονι ήθελε στη μεταγραφική περίοδο και τον Μεντόζα και τον Λαμκέλ Ζε.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News