Παναθηναϊκός: Γι' αυτό έρχεται ο Γιόβιτς - Τι θα προσφέρει

«Θέλει Γιόβιτς, αρχικά, με μηνιαία συμβόλαια ο Παναθηναϊκός»

Ο Στέφαν Γιόβιτς εκτός απροόπτου κλείνει στον Παναθηναϊκό και η εφημερίδα Sportday καταγράφει τι θα προσφέρει στο τριφύλλι!

Αναλυτικά:

Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Μπορεί ο Στέφαν Γιόβιτς να «εκτοξεύσει» τους «πράσινους»; Προφανώς και δεν είναι… μάγος, αλλά το βέβαιο είναι πως αν είναι 100% υγιής (είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση) τότε μπορεί να δώσει όσα λείπουν στην ομάδα.

Ο Γιόβιτς, ο οποίος θα συναντήσει στην ομάδα το φιλαράκι του, Νεμάνια Νέντοβιτς, θέλει να βοηθήσει την ομάδα και τον εαυτό του. Έτσι θα επανέλθει δριμύτερος.

Θα προσφέρει λύσεις με τις δημιουργικές του εμπνεύσεις διότι είναι ένας pass first πλέι – μέικερ και οι «πράσινοι» δεν έχουν τέτοιου είδους παίκτη. Με αμυντική συνεισφορά, αλλά και επιθετική.

Η συνεργασία του με τον «Νέντα» στην περιφέρεια αλλά και με τους ψηλούς στο πικ εν ρολ (μετρ σε αυτό τον τομέα) θα τονώσει τον ρυθμό που θέλουν να έχουν οι «πράσινοι». Ο 31χρονος Σέρβος πόιντ γκαρντ μπορεί να αποτελέσει τον «εγκέφαλο» του Δημήτρη Πρίφτη στο παρκέ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News