Παναθηναϊκός: Γι΄ αυτό «χάνονται» παίκτες-υποψήφιοι για μεταγραφή

Πρίφτης: «Προπονητής του Παναθηναϊκού για την επόμενη χρονιά!»

Το γεγονός ότι ο Τζέιμς Νάναλι υπέγραψε στην Μακάμπι δεν πρέπει να μας παραξενεύει, αυτή τη στιγμή το βάρος του Παναθηναϊκού έχει πέσει στις ανανεώσεις.

Ακόμα δεν ξέρει τι θα γίνει με Παπαπέτρου-Χεζόνια, οπότε δεν μπορεί να συζητά με άλλους αθλητές.

Ο κάπτεν αποτελεί σταθερά της ομάδας εδώ και μία τριετία. Πλέον είναι αρχηγός του τριφυλλιού και ένας από τους παίκτες με τις περισσότερες παραστάσεις.

Ο ρόλος του την ερχόμενη σεζόν θα είναι μεγάλος κι από τα χέρια του θα περνούν πολλές αρμοδιότητες σε άμυνα και επίθεση αρκεί να δεχθεί να μείνει στο ΟΑΚΑ.

Όσο για τους Χεζόνια – Παπαγιάννη, στο Μαρούσι άπαντες έχουν μεγάλη εκτίμηση για τους δύο παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν το «αύριο» της ομάδας.

Ο Γιώργος έχει συμβόλαιο, ενώ αν δεχθεί να παρατείνει την παρουσία του για μια ακόμα σεζόν ο Κροάτης, τότε μαζί με τον Παπαπέτρου θα είναι οι πυλώνες που τη νέα σεζόν πρέπει να βγουν μπροστά για να παίξουν σημαντικό ρόλο στον μόνιμο πρωταθλητή.

Με μεταγραφές δεν ασχολείσαι όσο προσπαθείς να δεις τι θα κάνεις πρώτα με τα συμβόλαια που λήγουν.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News