Παναθηναϊκός: Γι' αυτό τον «κράτησε» στο ρόστερ ο Ράντονιτς

Επίσημο: Ανανέωσε ο Μποχωρίδης - Tο νέο συμβόλαιο

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ανανέωσε την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και του χρόνου θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα έχοντας καθήκοντα 3ου-4ου πλέι-μέικερ.

Ο δίμετρος γκαρντ αναφέρθηκε σε συνέντευξή του προς ετών στο κλαμπ, αποκαλώντας το Πανεπιστήμιο δεύτερης ευκαιρίας!

Το ημερολόγιο έδειχνε 29 Ιουλίου του 2014 όταν ο αριστερόχειρας γκαρντ πήρε τα ταλέντα του από το Αλεξάνδρειο και τα κουβάλησε στο ΟΑΚΑ, απ’ όπου τα ξαναγύρισε πίσω στις 2 Δεκεμβρίου του 2017.

Τον Ιούλιο του 2020 ξανασυσκεύασε πράγματα στη βαλίτσα του και μεταφέρθηκε πάλι στο Μαρούσι. Σίγουρα δεν είναι ο φαντεζί παίκτης, μα είναι απορίας άξιο γιατί τον εχθρεύεται τόσο πολύ ο κόσμος του Παναθηναϊκού που ξέσπασε σε ειρωνείες στο άκουσμα της είδησης της ανανέωσής του συμβολαίου του.

Ο Μποχωρίδης έμεινε στο ΟΑΚΑ γιατί ο κόουτς Ράντονιτς εκτίμησε το μπόι του, το γεγονός ότι μπορεί να παίξει άμυνα κι ότι είναι παίκτης ομάδας που δεν πρόκειται να γκρινιάξει ποτέ ακόμα κι αν χρησιμοποιηθεί 5 δευτερόλεπτα.

Μετράνε κι αυτά (τα …δευτερεύοντα κατά πολλούς) όταν έχεις στο νου σου να οικοδομήσεις ένα σύνολο από την αρχή.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News