Παναθηναϊκός: Γι' αυτό ο Ιβάν έδωσε το «οκ» στο 1 εκατ. για την αγορά του!

Παναθηναϊκός: Γι' αυτό ο Ιβάν έδωσε το «οκ» στο 1 εκατ. για την αγορά του!

Η απόκτηση του Τσόκαι ίσως να δημιούργησε ερωτηματικά στους φίλους της ομάδας.

Πάντως, αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι ότι ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιοβάνοβιτς ο οποίος ζήτησε να πληρωθεί το 1 εκατομμύριο ευρώ ώστε να αποκτηθεί ο διεθνής χαφ.

Όπως όλοι ξέρουμε, δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση ο Σέρβος προπονητής να δώσει το οκ για μεταγραφή η οποία δεν θα τον κάλυπτε στο 100%.

Σίγουρα ο Τσοκάι δεν ήταν το πρώτο όνομα στη λίστα του Ιβάν όμως ήταν ένας παίκτης τον οποίο είχε ξεχωρίσει και είχε στο μπλοκάκι του εδώ και ένα χρόνο.

Η αρχική απόφαση του Σέρβου ήταν να αποκτηθεί ένας παίκτης πιο έμπειρος όμως από την στιγμή που δεν βρήκε αυτό που έψαχνε αποφάσισε να επιλέξει ένα παίκτη μικρότερο σε ηλικία και εξελίσιμο ο οποίος θα έχει όλα τα στοιχεία που ζητούσε.

Ακόμα, ο προπονητής των Πρασίνων δεν ήθελε να καπελώσει τον Τσέριν τον οποίο πιστεύει πάρα πολύ και κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις από την ημέρα που ήρθε στην ομάδα αλλά να βρει ένα καλό παίκτη ο οποίος θα τον πλαισιώσει.

Έτσι και έγινε καθώς αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές θα δώσουν μάχη για μία θέση στην ενδεκάδα.

Μετά την απόκτηση των Τσόκαι και Τρουιγιέ, ο Παναθηναϊκός διαθέτει 6 παίκτες για 3 θέσεις. Με δεδομένο ότι οι Πέρεθ και Μπερνάρ δεν θα βγάινουν από την ενδεκάδα εφόσον είναι καλά τότε θα γίνει μια μεγάλη μάχη για την τρίτη θέση στο κέντρο.

Ο Τσόκαι ξεκινάει πίσω από τους Τσέριν και Κουρμπέλη όμως αργά ή γρήγορα θα πάρει τις ευκαιρίες του και θα είναι στο χέρι του το να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News