Παναθηναϊκός: Γι' αυτό ο Γιοβάνοβιτς επέλεξε Σποράρ

Παναθηναϊκός: Γι' αυτό ο Γιοβάνοβιτς επέλεξε Σποράρ

Ο τρόπος που ο Αντράζ Σποράρ διαβάζει τις φάσεις κι επιλέγει πως θα «χτυπήσει» (είτε με συνεργασία, είτε με απευθείας εκτέλεση) είναι εκείνος που «κέρδισε» τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του ποδοσφαιριστή.

Στον Σέρβο άρεσε ο τρόπος που ο Σλοβένος δημιουργεί για τους συμπαίκτες του. Τον τσέκαρε για μέρες στο βίντεο και τον εντυπωσίασε το performance του μα κι ο τρόπος που επιτίθεται απέναντι σε οργανωμένη (και μη) άμυνα.

Αδιαμφισβήτητα το παιδί παίζει πλέον με αυτοπεποίθηση allstar έχοντας ξεχωρίσει σε όλες τις λίγκες στις οποίες έχει συμμετάσχει όπου απέσπασε κάμποσα μετάλλια πρωτιάς. Εν κατακλείδι ο πρωταθλητισμός απαιτεί γνώση, εμπειρία, πηγμένο μυαλό και κότσια.

Μόνο για άντρες σαν να λέμε, ειδικά σε μια λίγκα σαν την ελληνική, 100% παραγοντική που πρέπει να έχεις ατσάλινο στομάχι για να αντέξεις όσα…περίεργα κατά καιρούς συμβαίνουν σε ομάδες με ανύπαρκτη διοικητική οντότητα.

Σαν τον Παναθηναϊκό ας πούμε κι έτσι εξηγείται γιατί αυτό το τεράστιο σωματείο έχει ξεχάσει πως είναι να διεκδικείς πρωτιές και διακρίσεις. Τουλάχιστον ας ξεχνιόμαστε (τρόπος του λέγειν) βλέποντας ωραίο ποδόσφαιρο από παίκτες που υπόσχονται πολλά και κάνουν τον οπαδό να θέλει να πάει στο γήπεδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News