Παναθηναϊκός: Γι' αυτό έπαιξε βασικός!

Παναθηναϊκός: Γι' αυτό έπαιξε βασικός!

Ο Παναθηναϊκός κατέβηκε στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα του. Μια απ’ αυτές ήταν και ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος έδειξε τρομερά στοιχεία για μία ακόμα φορά.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πέρα από τον τιμωρημένο Άνταμ Τσέριν, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θεώρησε σκόπιμο να μη δώσει φανέλα βασικού και σε ορισμένους ακόμα παίκτες, καθώς ακολουθεί φορτωμένο πρόγραμμα τις επόμενες εβδομάδες.

Μία από τις αλλαγές που έγιναν, αφορούσαν εκείνη του δεξιού οπισθοφύλακα. Ο Γιάννης Κώτσιρας δεν έπαιξε καθόλου στους Ζωσιμάδες και τη θέση του πήρε ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο νεαρός άσος του Τριφυλλιού είναι ένα από τα project που ο σύλλογος έχει δώσει μεγάλο βάρος, καθώς πιστεύει πολύ στις ικανότητές του. Μετά τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο είνα ουσιαστικά ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Ο Βαγιαννίδης φέτος όσες φορές έχει αγωνιστεί, είτε ως μπακ αλλά είτε ως εξτρέμ, έχει δείξει πολύ θετικά στοιχεία. Γι’ αυτό άλλωστε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει να τον στηρίζει και να τον χρησιμοποιεί σε ορισμένα ματς. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ωστόσο ήταν εξαιρετικός και πραγματοποίησε με διαφορά την καλύτερή του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα.

Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλά και καλά ανεβάσματα από τη δεξία πλευρά. Επιχείρησε επικίνδυνες σέντρες, οι οποίες βρήκαν συμπαίκτες του αλλά τελικά δεν έγιναν γκολ, ενώ κι ο ίδιος παραλίγο να χριστεί σκόρερ μετά από μια φάση που δημιούργησε για τον εαυτό του. Έπειτα από απίστευτη ντρίμπλα, ποδιά, στον αντίπαλο, μπήκε στην περιοχή, σούταρε αλλά ο εξαιρετικός Τσιντώτας του αρνήθηκε το γκολ.

Γενικότερα ο Βαγιαννίδης δίνει ένταση στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, τον κάνει πιο επιθετικό στη δεξιά του πλευρά και πιο απρόβλεπτο. Ο Έλληνας άσος μπορεί να παίξει 1 εναντιόν 1 με πολύ καλές προοπτικές να κερδίσει τη μονομαχία και να δημιουργήσει ανισορροπία στις αντίπαλες άμυνες. Στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό να έχει ένας ποδοσφαιριστές στο σύγχρονο, κι όχι μόνο, ποδόσφαιρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News