Παναθηναϊκός: Φτάνουν οι προδιαγραφές για να μείνει στο ρόστερ;

Παναθηναϊκός: Φτάνουν οι προδιαγραφές για να μείνει στο ρόστερ;

Αναρωτιόμαστε αν φέτος πάρει περισσότερες ευκαιρίες από το προπονητικό τιμ ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Το τεχνικό επιτελείο του τριφυλλιού εκτιμά ότι ο πρώτος σκόρερ του προπέρσινου Eurobasket Νέων στο Ισραήλ (μ.ο. 19,7π.), αυτή τη στιγμή απέχει από το να βοηθήσει ουσιαστικά στην θέση του point-guard.

Αρκετοί μάλιστα πιστεύουν δεν θα κάνει σπουδαία καριέρα σαν «άσος» (του καταλογίζουν έφεση στο λάθος) κι εκτιμούν ότι η φυσική του θέση είναι «πλάγιος» , χωρίς όμως ακόμη να διαθέτει σταθερά καλό σουτ.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν δυσκολεύει τον δίμετρο παίκτη που έχει το μέγεθος, την ταχύτητα και το μάκρος να κάνει καριέρα ως φόργουορντ αρκεί να βάλει όγκο για να αντέχει το ξύλο και φυσικά να δουλέψει περισσότερο την εκτέλεσή του.

Προσόντα έχει, αλλά ο δρόμος από πολλά υποσχόμενος να καταλήξει…Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι πολύ λεπτός. Στο χέρι του είναι να κάνει καριέρα.

Η αθλητικότητα, η ταχύτητα, η έκρηξη και ο καλός χειρισμός της μπάλας σε συνδυασμό με το ύψος (2,03) και το άνοιγμα χεριών του (2,16) είναι «κομμένα και ραμμένα« στις προδιαγραφές του ανώτερου επιπέδου.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News