Παναθηναϊκός: Φουλάρει για βαρβάτη μεταγραφή και τρεις ανανεώσεις

Ο Γιοβάνοβιτς έλαβε τις εγγυήσεις που ήθελε - Το τάιμινγκ και οι ανακοινώσεις!

Φουλάρει για βαρβάτη μεταγραφή και τρεις ανανεώσεις Η χρονιά για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με ιδανικό φινάλε.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στην Ευρώπη, κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας και πλέον η διοίκηση, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του δουλεύουν για την επόμενη μέρα, με τον σχεδιασμό να αρχίζει. Σε πρώτο πλάνο, φυσικά, είναι οι ανανεώσεις σύμφωνα και με τη Livesport…

Σε ό, τι αφορά τον Χουάνκαρ, οι πιθανότητες να ανανεώσει το συμβόλαιό του είναι αρκετές, αφού οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό σημείο και κλίμα. Ανοιχτά είναι τα θέματα των Βιγιαφάνιες και Γκατσίνοβιτς μετά τη λήξη του δανεισμού του από τη Χοφενχάιμ.

Ο Σέρβος θέλει να συνεχίσει στα πράσινα και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού χειρίζονται το θέμα με σκοπό να κρατήσουν τον διεθνή χαφ. Τη δεδομένη στιγμή πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση και τα πάντα θα κριθούν το επόμενο διάστημα. Αναφορικά με τις μεταγραφές, οι ανάγκες είναι συγκεκριμένες και πάνω σε αυτές θα κινηθούν οι πράσινοι.

Σε απόλυτη προτεραιότητα έχει τεθεί η μεταγραφή ενός… βαρβάτου φορ, που θα έχει το εύκολο γκολ, λύνοντας τα χέρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Επίσης, τουλάχιστον δυο χαφ και άλλοι τόσοι εξτρέμ βρίσκονται ψηλά στη λίστα. Κινήσεις αναμένεται να γίνουν και για αριστερό μπακ και κεντρικό αμυντικό, ενώ τα υπόλοιπα θα εξαρτηθούν από την πορεία της προετοιμασίας και φυσικά από την πιθανότητα πώλησης κάποιου ποδοσφαιριστή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News