Παναθηναϊκός: Φουλ της Ισπανίας!

Έγιναν όλοι συνθήματα: «Σας γαμ... ο Βέλεθ σε ρυθμούς... Λέτο!»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δείχνει να έχει φτιάξει έναν ισπανικό κορμό στον οποίο στηρίζεται απόλυτα.

Αρχικά στην άμυνα υπάρχουν οι Φραν Βέλεθ και Χουάνκαρ. Ο Βέλεθ είναι ο ογκόλιθος της άμυνας του Τριφυλλιού ενώ από την πλευρά του ο Χουάνκαρ είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ στο πρωτάθλημα.

Στην συνέχεια, έχουμε στο κέντρο τον Ρούμπερ Πέρεθ ο οποίος είναι ο εγκέφαλος της ομάδας και όλο το παιχνίδι της περνάει από τα πόδια του.

Στην επίθεση, ο Παναθηναϊκός έχει τους Αιτόρ και Καρλίτος. Ειδικά ο Αιτόρ έκανε μια σούπερ χρονιά και ήταν ένας από τους λόγους που η ομάδα πέτυχε τους στόχους της. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους καθώς ο Ισπανός εξτρέμ τελείωσε την σεζόν με 9 γκολ και 10 ασίστ.

Όσο για τον Καρλίτος, μπορεί μετά τον Δεκέμβριο να έχασε την θέση του στο βασικό σχήμα αλλά βοήθησε και αυτός από την πλευρά του τον Παναθηναϊκό κλείνοντας την σεζόν με 12 γκολ και 5 ασίστ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News