Παναθηναϊκός: Φόβος και κακή επικοινωνία

Παναθηναϊκός: Φόβος και κακή επικοινωνία

Η αλήθεια είναι πως όσο κι αν δεν μπορούσες να ξεμυτίσεις από το κέντρο, μέχρι την αποβολή Παλάσιος ο Παναθηναϊκός δεν είχε σοβαρά θέματα.

Ήταν διαβασμένος ο Ιβάν. Μπορεί να μην είχες κάνει φάση αλλά ούτε η Σλάβια απειλούσε κι ας έπαιζε με αντίπαλο ξεδοντιασμένο, με ένα σωρό βασικούς ανήμπορους να βοηθήσουν και με πάγκο γεμάτο πιτσιρίκια.

Αν υπήρχε VAR δύσκολα θα δινόταν η κόκκινη στον Αργεντινό, μα το θέμα σε αυτή την ομάδα είναι εδώ και χρόνια ότι εκτός έδρας ΦΟΒΑΤΑΙ. Ανεπίτρεπτο για αυτό τον σύλλογο αλλά το βλέπουμε χρόνια απέναντι σε κάθε χωριό και γειτονιά της ελληνικής επικράτειας.

Είναι και το άλλο: Πόσοι από τους παίκτες έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία; Πόσοι μπορούν να πάρουν νταηλίδικα την ομάδα στις πλάτες τους; Είχες το όπλο της άμυνας στα φιλικά αλλά κι αυτή ξεχαρβαλώθηκε στο πρώτο επίσημο με γκολ που θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν υπήρχαν καλύτερες κινήσεις και επικοινωνία.

Μπέρδεμα Μάγκνουσον-Μπρινιόλι στο 1-0, κακές αντιδράσεις Κουρμπέλη-Γκάνεα στο δεύτερο τέρμα κι άντε τώρα να ξεπεράσεις το…βουνό.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News