Παναθηναϊκός: «Φορτώνεται» το πρόγραμμα μετά τη νέα αναβολή

Μα-κέντησε ο Παναθηναϊκός, δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο!

Το δεύτερο και σφοδρότερο κύμα της κακοκαιρίας Ελπίς επελαύνει με αμείωτους ρυθμούς βάζοντας τη χώρα στην κατάψυξη και παγώνοντας ταυτόχρονα παντός είδους αθλητικές δραστηριότητες.

Ειδικότερα η Αττική βιώνει πρωτοφανείς καταστάσεις που θα ήταν αδύνατο να μην επηρεάσουν τα αθλητικά δρώμενα με φυσική συνεπεία τη ματαίωση των προπονήσεων των ομάδων αλλά και τις ανακατατάξεις στο πρόγραμμα των προσεχών αγώνων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες την αναβολή του αγώνα ρεβάνς ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Παναθηναϊκό που ήταν αρχικά προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα στις 17.00 εξαιτίας της αδυναμίας μετακίνησης της αποστολής του τριφυλλιού από την Αθήνα στην Καρδίτσα.

Το ζητούμενο πλέον είναι το πώς θα μπορέσει να χωρέσει η ΕΠΟ στο ήδη υπέρσυμπιεσμένο καλαντάρι των ομάδων (και) τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, καθώς ημερομηνίες διαθέσιμες δεν υπάρχουν.

Τουλάχιστον όχι άμεσα και θα χρειαστεί να γίνει συνολική αναπροσαρμογή στα προγράμματα σε συνεργασία με τη Σούπερ Λίγκα. Οι «πράσινοι» έχουν ως εκκρεμότητα (και) τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για τη 14n αγωνιστική (που είχε αναβληθεί στις 15 Δεκεμβρίου λόγω των κρουσμάτων Covid 19 στους «κυανόλευκους»), ο οποίος δεν έχει οριστεί ακόμα.

Πλέον μπαίνει και δεύτερο ματς στον κύκλο των αναβολών, την ώρα που το μεσοδιάστημα της επόμενης εβδομάδας είναι ήδη καπαρωμένο λόγω της 21ης αγωνιστικής, με τον Παναθηναϊκό να ταξιδεύει την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ.

Πληροφορίες: ΕΦΣΥΝ, Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News