Παναθηναϊκός: Φωνάζει «υπολόγισε με» σε Γιοβάνοβιτς

Ιωαννίδης: «Δεν είμαι Λουκάκου, παίρνω ιδέες»

Από όλους τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού μαθαίνουμε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εντυπωσιαστεί περισσότερο από τον Φώτη Ιωαννίδη.

Χρειάστηκαν μερικά 90λεπτα φέτος στον ικανό φορ να πείσει και τον πιο απαιτητικό ότι «φωνάζει» πως είναι ταλέντο από τα λίγα. Ξέρει μπάλα κι έχει το απαραίτητο ποδοσφαιρικό θράσος.

Όποτε ο προπονητής του έδωσε λεπτά συμμετοχής, μπήκε, πρέσαρε, έκανε τάκλιν, μετέφερε γρήγορα την μπάλα, πήγε σε προσωπικές ενέργειες, σκόραρε, έπαιξε ξύλο με τα σέντερ μπακ, δέχτηκε να παραστήσει τον εξτρέμ, κοινώς ούρλιαξε στον Μπόλονι με την εικόνα του «είμαι εδώ, μην με φοβάσαι».

Κάτι που δεν έκανε ο Μπουζούκης π.χ τα τελευταία χρόνια, μην σας πούμε και ο Χατζηγιοβάνης που ενώ είναι τόσο μικρός στην ηλικία θεωρείται στο Κορωπί βετεράνος.

Αυτά δεν τα γράφουμε για να πούμε πως τα δύο αυτά παιδιά δεν πρέπει να ξαναπάρουν ευκαιρίες στο μέλλον. Αυτήν την στιγμή, όμως και βάσει της τελευταίας εικόνας αυτός που …φωνάζει «υπολόγισε με» είναι ο Φώτης.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News