Παναθηναϊκός: «Φήμες για Λημνιό, Παπαδόπουλο, Κουλούρη...»

Παναθηναϊκός: «Φήμες για Λημνιό, Παπαδόπουλο, Κουλούρη...»

Έντονη είναι η φημολογία περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τους Λημνιό, Παπαδόπουλο, Κουλούρη, Κατράνη, Χριστοδουλόπουλο και Νίκα σε ένα πλάνο ενίσχυσης του ελληνικού κορμού.

Σύμφωνα με τη Livesport, επικρατούν φήμες πως ο Παναθηναϊκός θέλει να βάλει μπρος το πρότζεκτ «ελληνικός κορμός» και για αυτόν τον λόγο, έχει βάλει στο μάτι τους έξι προαναφερθέντες.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος προπονούταν στο Κορωπί το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν έγινε ποτέ κρούση. Ακόμα, ο Κουλούρης έχει ανεβάσει τις «μετοχές» του από τότε, που αγωνιζόταν στον Ατρόμητο και θα μπορούσε να απασχολήσει.

Ο Κατράνης είναι ένας ανερχόμενος ποδοσφαιριστής, όπως και ο Νίκας. Ο Λημνιός είναι ποδοσφαιριστής πρώτης… γραμμής, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος ψάχνει να κλείσει αξιοπρεπώς την καριέρα του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News