Παναθηναϊκός: Φεύγει κι άλλος μετά τον Καρλίτος

Παναθηναϊκός: Φεύγει κι άλλος μετά τον Καρλίτος

Ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό από την Σλάβια Πράγας στρέφεται στην στελέχωση του ρόστερ του με στόχο να είναι έτοιμος στην εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Η στελέχωση δεν αφορά μόνο τις μεταγραφές αλλά και τις αποχωρήσεις παικτών. Στην συγκεκριμένη κατηγορία όλα δείχνουν ότι την αρχή θα κάνει ο Καρλίτος ο οποίος είναι πολύ κοντά στην Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο επόμενος ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει από τον Σύλλογο είναι ο Σωκράτης Διούδης. Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε καθημερινές επαφές με την πλευρά του παίκτη ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

 


Ο Έλληνας τερματοφύλακας θέλει να μείνει ελεύθερος ενώ το Τριφύλλι δεν θέλει να αποχωρήσει ο παίκτης χωρίς οικονομικό αντίτιμο.

Πλέον, μετά τον αποκλεισμό από το Conference League οι Πράσινοι θα έχουν έναν αγώνα κάθε βδομάδα και δεν θα χρειάζεται να έχουν πολύ μεγάλο ρόστερ.

Το συγκεκριμένο ξεσκαρτάρισμα θα βοηθήσει και τον Γιοβάνοβιτς να διαχειριστεί καλύτερα την ομάδα του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News