Παναθηναϊκός: Φέτος έχει απογοητεύσει!

Συγκινήθηκε ο Οκάρο Ουάιτ - Το πανό οπαδού που του ζήτησε τη φανέλα! (pic)

Ο Oκάρο Γουάιτ φέτος έχει απογοητεύσει. Οι καλές του βραδιές ήταν απέναντι σε ομάδες που ο Παναθηναϊκός νικούσε και με την δεύτερη ομάδα του, κάτι που σε συνδυασμό με το κόστος του τον έχει ρίξει στα μαύρα κατάστιχα.

Εδώ που τα λέμε ο Αμερικανός δεν υπήρξε ποτέ σταρ, μήτε ο προικισμένος επιθετικά παίκτης.

Ότι βλέπουμε το έχει χτίσει με πολλή δουλειά. Θυμόμαστε τον αθλητή που ήρθε στην Ευρώπη και βλέποντας την εξέλιξη του (βάσει δεξιοτήτων πάντα) καταλάβαινες πόσο τον βοήθησε το πρόγραμμα του Αρη όταν οι Θεσσαλονικείς είχαν να λένε για το work ethic που τον διέκρινε.

Το παλικάρι αυγάτισε τις τραπεζικές του καταθέσεις, έπαιξε στο ΝΒΑ και στη Ρωσία, βελτίωσε τη συμπεριφορά του με τη μπάλα στα χέρια, έμαθε να χαμηλώνει ντριμπλάροντας και να προστατεύει τις κατοχές του, δούλεψε το ποστ παιχνίδι και την κίνηση του μακριά από τη μπάλα αλλά κυρίως έμαθε να παίζει αυστηρά πάνω στις δυνατότητες του στην επίθεση.

Θα μπορούσε να εργαστεί περισσότερο στο μακρινό σουτ αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην Ευρώπη ποτέ δεν έπαιξε σε κλαμπ του status και των μεγάλων απαιτήσεων όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News