Παναθηναϊκός: Φέρνει ωραία... αναστάτωση ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Απίστευτο ξέσπασμα Γιοβάνοβιτς με τη λήξη!

Παναθηναϊκός: Πολύ πιτσιρικαρία στο γήπεδο στο ματς με τον ΠΑΣ, δεν ξέρουμε αν το τριφύλλι γίνεται πάλι…μόδα και αφορμή μέσο για να χάσεις την σαββατιάτικη απογευματινή σου βόλτα, ωστόσο το feeling στο γήπεδο είναι υπέροχο.

Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ομάδα πολύ ταλαιπωρημένη τις τελευταίες δεκαετίες που έγινε πολύ αγαπησιάρικη αφού και στους ουδέτερους έδινε την εντύπωση ότι πάλευε μόνη της.

Ο κόσμος που ακολουθεί αυτά τα χρόνια το τριφύλλι έχει δώσει μάχες: οι αγώνες (όχι μόνο στο χορτάρι) που έχουν προηγηθεί είναι ο κύριος λόγος μιας προσέγγισης του συλλόγου κυρίως συναισθηματικής.

Σήμερα ο Ιβάν είναι ο προπονητής ΟΛΩΝ, αυτός που μπήκε μπροστά στα δύσκολα δίνοντας στην ομάδα οντότητα: χρήματα δεν υπάρχουν πολλά, η αγάπη, όμως, το μεράκι, η σκληρή δουλειά περισσεύουν.

Το συναίσθημα είναι για τον Κυπελλούχο κινητήριος μοχλός όσο κι αν η παραγοντική Σούπερ Λίγκ δεν ενδείκνυται για σκηνικό όμορφων παραμυθιών: είναι μια κόλαση και στην κόλαση θες ορκισμένους στρατιώτες να αναλάβουναποστολές.

Παναθηναϊκός: Φέρνει ωραία… αναστάτωση

Ο Γιοβάνοβιτς με την όρεξη να πρωταγωνιστήσει βρίσκει σε αυτή την ομάδα τον δικό του ρόλο: το βέβαιο είναι ότι φέρνει την ωραία αναστάτωση που η ομάδα χρειαζόταν για να αφυπνιστεί, να πιστέψει στον εαυτό της.

Αν χρειαστεί ο κόουτς θα γίνει και λίγο κακός, θυμίζοντας όχι μόνο πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός αλλά και πόσο δύσκολη/υποχρεωτική είναι η επιστροφή του σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με βοηθούς του τους χιλιάδες οπαδούς που τιγκάρουν τη Λεωφόρο σε κάθε αναμέτρηση του κλαμπ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News