Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ φιλοξενεί την Φενέρ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα και θέλει τη νίκη προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Παναθηναϊκός – Φενέρ κανάλι ώρα: Η Φενέρ έχει κάνει τη χειρότερη αρχή στη διοργάνωση επί Ομπράντοβιτς και βρίσκεται στην 13η θέση της κατάταξης με σκορ 5-8 και προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Εφές.

Το “τριφύλλι” επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες, στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, μετά την ήττα του από την Μπαρτσελόνα.

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, εκτός φυσικά από τον Αθηναίου που είναι στα “πιτς” από πριν αρχίσει η σεζόν. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βέσελι.

Το «τριφύλλι» επιδιώκει να ανέβει στο 9-5, ωστόσο θα χρειαστεί να βελτιώσει σημαντικά την άμυνά του και το πρόβλημα στη θέση “5” εφόσον θέλει να έχει ακόμη καλύτερη πορεία στη διοργάνωση.

Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ κανάλι ώρα: Το παιχνίδι αρχίζει στις 21:00 και θα μεταδοθεί από το NOVASPORTS 1HD και το newspao.gr.

Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ ώρα | Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο για το μεγάλο ματς και τη τιμωρία της Euroleague:

«Η Euroleague έχει δίκιο. Απαγορεύεται να καπνίζεις. Είναι επικίνδυνο να ανάβεις καπνογόνα. Όμως, στο ΝΒΑ ή στο κολέγιο δεν σταματάς τον κόσμο από το να φωνάζει. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για την απόφαση. Έχουν δίκιο. Όμως, πριν από 24 ώρες τιμωρούν την ομάδα και τον κόσμο, που θα ερχόταν από πέντε διαφορετικές χώρες, για να δει τον αγώνα. Μπορείς να τιμωρήσεις την ομάδα, μπορείς να πεις: “ΟΚ, δεν θα έχετε κόσμο με τη Ρεάλ”. Ξέρετε πόσοι είχαν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία; Θα έρχονταν και scouts από άλλες χώρες. Αυτή είναι μια κακή απόφαση της Euroleague. Ο κόσμος δεν συμπεριφέρθηκε σωστά. Πρέπει ως ομάδα να πληρώσουμε το πρόστιμο. Όμως και η Euroleague έχει λάθος, γιατί μας τιμώρησε 24 ώρες πριν από το ματς. Αν θέλουν να μας τιμωρήσουν ενόψει Ρεάλ, το καταλαβαίνω, κάτι πρέπει να γίνει».

Στη συνέχεια, βέβαια, ανακάλεσε στο Twitter γράφοντας:
«Παρά το γεγονός πως θα ευχόμουν να έχουμε την έδρα μας για έναν αντίπαλο όπως η Φενέρμπαχτσε, καταλαβαίνω πλήρως τώρα γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση. Ο κόσμος πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες για τον έλεγχο και την ασφάλεια του ίδιου και των παικτών».

Για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε τόνισε: «Θα είναι ένα ματς απέναντι σε έναν θρυλικό προπονητή, που έχει κερδίσει τόσα τρόπαια και ο κόσμος μας δεν θα μπορέσει να έρθει να το δει. Είναι παρωδία. Στα 42 χρόνια μου στη δουλειά δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Η Euroleague έχει δίκιο. Αλλά 24 ώρες πριν; Δεν πρέπει να λειτουργείς όπως ο κόσμος. Πρέπει να παίρνεις σωστές αποφάσεις. Αυτή δεν ήταν σωστή απόφαση».

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News