Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε με Live Streaming

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε με Live Streaming

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε με Live Streaming* & ειδικά παικτών…

Να επιστρέψει στις νίκες στην Ευρωλίγκα θέλει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης την Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ (21:00, 22/10).

Τη περασμένη αγωνιστική οι πράσινοι ηττήθηκαν στη Βαρκελώνη από τη Μπαρτσελόνα στη παράταση και απέδειξαν ότι είναι ένα σύνολο που όσο κυλά η σεζόν θα βελτιώνεται. Το ρεκόρ του τριφυλλιού είναι στο 1-2, ενώ εκκρεμεί το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν που δεν έγινε λόγω κρουσμάτων στους Γάλλους.

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε περίοδο μετάβασης μετά την ολοκλήρωση της επταετούς παρουσίας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τα κλειδιά της ομάδας δόθηκαν στον πολλά υποσχόμενο, Ιγκορ Κοκόσκοφ. 

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε με Live Streaming*

Παρά το γεγονός ότι διαθέτει και φέτος δυνατό ρόστερ έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, με αποκορύφωμα την ήττα από την Μπάγερν την περασμένη αγωνιστική στην Κωνσταντινούπολη. Σε ένα ματς που οι Τούρκοι προηγήθηκαν μέχρι και  +20 στο 1ο ημίχρονο αλλά ηττήθηκαν 71-75 από τους Γερμανούς!

Τα παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν το χαρακτήρα ντέρμπι τα τελευταία χρόνια, με τους πράσινους να έχουν όμως το προβάδισμα στα  ματς του ΟΑΚΑ.

Ο μεγάλος αγώνες παίζει σε Live Streaming* και γι’ αυτόν μπορεί κανείς να βρει κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων. Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στην Ευρωλίγκα!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ  | 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News