Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε Live Streaming

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε Live Streaming

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε Live Streaming

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε Live Streaming

  • 28/09/2018 – 20:30

  • ΟΑΚΑ

  • Cosmote Sport 4HD

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Η πρώτη ημέρα ήταν αφιερωμένη στον άνθρωπο που δημιούργησε την δυναστεία του Παναθηναϊκού, ενώ το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερο κομμάτι.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ τίμησε με τον πιο συγκινητικό τρόπο την μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο εμβληματικός «πράσινος» παράγοντας «έφυγε» από την ζωή πριν από μερικούς μήνες, σκορπίζοντας θλίψη στον ευρωπαϊκό αθλητισμό.

Η «πράσινη» οικογένεια όμως, στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλου» το οποίο διοργάνωσε προς τιμήν του, τίμησε τη μνήμη του με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Κι αυτό γιατί υψώθηκε ένα μεγάλο λάβαρο στην οροφή του ΟΑΚΑ, το οποίο πήρε τη θέση του δίπλα στα έξι ευρωπαϊκά τρόπαια της ομάδας.

Παράλληλα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό κορεό, με την μορφή του Παύλου Γιαννακόπουλου να δεσπόζει, κάνοντας ακόμα πιο φορτισμένη την ατμόσφαιρα.

«Παύλο Θεέ για πάντα ανάμεσά μας, μια ζωή θα είσαι μέσα στην καρδιά μας», ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων!

Πάντως, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θέλησε να… αποζημιώσει το κοινό της και πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Χίμκι, επικρατώντας της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα με το εμφατικό 90-63.

Έτσι, οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν στον τελικό του τουρνουά την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που επικράτησε της Μακάμπι στη παράταση (94-92) χάρη στους 22 πόντους του Κώστα Σλούκα.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

14.00: Συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο Semiramis

18.30: Φενέρμπαχτσε–Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ

21.15:Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Χίμκι

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

18.00: Μικρός Τελικός

20.30: Τελικός»

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 20:30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4HD

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

http://aklautoi.live/panathinaikos-live/

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News