Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσε Live Streaming

Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσε Live Streaming

Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσε Live Streaming: Το 2ο διεθνές τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» το οποίο διεξάγεται στη μνήμη του ιστορικού ηγέτη της ομάδας ρίχνει αυλαία σήμερα. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενερμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Οι πράσινοι ηττήθηκαν χθες από τη Μακάμπι και σήμερα θέλουν κόντρα στην ομάδα του Ζοτς να δείξουν καλύτερο πρόσωπο.

Οι «πράσινοι», ηττήθηκαν 82-71 από την πιο έτοιμη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του 2ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ και θα αντιμετωπίσει στον μικρό τελικό (22/09) την Φενερμπαχτσε των Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Κώστα Σλούκα.

[the_ad id=”309153″]

Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσε Live Streaming

Με σκορ 10-2 μόλις στα δύο πρώτα λεπτά αιφνιδίασε η Μακάμπι τον Παναθηναϊκό.

Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς άστοχοι και δε μπορούσαν να σταματήσουν το στοχευμένο παιχνίδι της Μακάμπι, που διατήρησε διαφορά οκτώ πόντων (20-12 στο 8’). Με λύσεις από Φριντέτ και Τόμας, οι παίκτες του Πεδουλάκη μείωσαν σε 24-20 στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα.

Ο Ντόρσεϊ βρήκε στηρίγματα στους ψηλούς της Μακάμπι και ο Γουίλμπεκιν τον βοήθησε να «χτίσει» ξανά προβάδισμα εννέα πόντων, 54-45 στην ανάπαυλα. Οι 17 πόντοι του Ράις, ήταν αυτοί που κρατούσαν όρθιους τους «πράσινους».

Η εμφανής μεγαλύτερη ετοιμότητα της Μακάμπι φάνηκε και στην συνέχεια. Στο τρίτο δεκάλεπτο μάλιστα, η διαφορά πήγε ακόμα πιο ψηλά (70-56), αφού τα τρίποντα του Παναθηναϊκού δεν έβρισκαν στόχο, ενώ ούτε κάτω από το καλάθι δεν υπήρχαν λύσεις.

Με πιο βελτιωμένη άμυνα, οι γηπεδούχοι που έχασαν πολλά αμυντικά ριμπάουντ, μείωσαν στους οκτώ πόντους τρία λεπτά πριν το φινάλε, όμως με τους Χάντερ και Ντόρσεϊ να σκοράρουν, οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν τη δίκαιη νίκη.

[the_ad id=”309113″]

Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσε Live Streaming

Η παρουσία μεγάλων προσωπικοτήτων του αθλήματος όπως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Έτορε Μεσίνα με τις ομάδες τη Φενερμπαχτσε και της Αρμάνι δίνουν μια ξεχωριστή λάμψη, ωστόσο, ο Σιμόν Μιζράχι και η Μακάμπι «φωτίζουν» μια από τις σημαντικότερες περιόδου του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο επί σειρά 50 ετών παράγοντας και πρόεδρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ τιμήθηκε από τον Παναθηναϊκό καθώς στο πρόσωπο του «φωτογραφίζεται» ο τελευταίος εν ζωή μεγάλος παράγοντας του παρελθόντος.

Η στενή του σχέση με τους Παύλο, Θανάση και Δημήτρη  Γιαννακόπουλο και η αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη αποτυπώνεται σε δεκάδες στιγμές που έχουν γραφτεί στη χρυσή βίβλο του αθλήματος.

Εξάλλου, Παναθηναϊκός και Μακάμπι αποτελούν και θα αποτελούν πάντα τα ιερά τέρατα της Ευρώπης.

Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσε Live Streaming

Ο ιστορικός ηγέτης του Παναθηναϊκού έκανε τα πάντα για να βοηθάει του συνανθρώπους τους και ακόμα και τώρα γίνεται μέσω του ιδρύματος που φέρει το όνομά του.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για δεύτερη συνεχή σεζόν τιμά με τον καλύτερο τρόπο τον εμβληματικό της ηγέτη.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να «πέταξε» ψηλά στον ουρανό όμως είναι πάντα στην καρδιά όλων των φίλων του «τριφυλλιού».

Και το δεύτερο διεθνές τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» είναι εδώ για να μας θυμίζει όλα όσα προσέφερε στον Ελληνικό αθλητισμό.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να τιμήσουν τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη και παράλληλα θα βοηθήσουν και αυτοί τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Όλα τα έσοδα των εισιτηρίων θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω του ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος».

[the_ad id=”309113″]

Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσε Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/22_9_2019_16_45_panathinaikos_fenerbahce/486-1-0-14407

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News