Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε κανάλι ώρα: Την πρώτη του εντός έδρας νίκη στην Ευρωλίγκα και δεύτερη συνολικά αναζητεί ο Παναθηναϊκός στο άδειο ΟΑΚΑ απέναντι στη Φενέρμπαχτσε για την 5η αγωνιστική της regular season.

Η αποβολή του Παπαπέτρου, ο… Λαμόνικα και μερικές στιγμές … έλλειψης καθαρού μυαλού από τους πράσινους … «απέτρεψαν» την αρμάδα του Γιώργου Βόβορα από ένα ιστορικό διπλό απέναντι στην πανίσχυρη Μπαρτσελόνα.

Το…αίμα τους πίσω θέλουν στον Παναθηναϊκό με μια νίκη – απάντηση απέναντι στην επίσης, ισχυρή Φενέρμπαχτσε .

Αυτό θα το επιχειρήσουν χωρίς τις υπηρεσίες των Σάικς και Παπαπετρου , ενώ επιστρέφει στις υποχρεώσεις του με την ομάδα ο Μποχωρίδης .

Η Φενέρ θα κατέβει στην Αθήνα αυτή τη φορά χωρίς τον πολυνίκη του θεσμού , Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος αποχώρησε μετά από έξι χρόνια από τους Τούρκους και μένει «free agent» μέχρι και σήμερα .

Πέρσι, ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει τον αγαπημένο του δάσκαλο σε ένα επίσης κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι (για…καπνογόνα!) με τρεις ποντους διαφορά (81-78)!

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε κανάλι ώρα | Κασελάκης: «Ο Παπαπέτρου αλλάζει το πρεστίζ, μεγάλη απώλεια για εμάς»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της «NOVA» στο πλαίσιο της media day του Παναθηναϊκού:

Για τη διαφαινόμενη απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου: «Ξέρουμε όλοι ότι για εμάς είναι απώλεια ο Ιωάννης, η παρουσία του αλλάζει το πρεστίζ της ομάδας. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας».

Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: «Την ενέργεια στην άμυνα και τις καλές στιγμές στην επίθεση, αναφορικά με την ομαδικότητά μας. Έχει περάσει το ματς με την Μπαρτσελόνα. Δείξαμε θετικά στοιχεία. Αλλά πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη στην Euroleague, αν θέλουμε να έχουμε μέλλον. Ξεκινάμε από το μηδέν αύριο».

Για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε: «Παρά τις αλλαγές δείχνει πρωταγωνιστικό πρόσωπο στην Euroleague. Έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Είναι αρκετά έτοιμη».

Για την παρουσία του στο «τριφύλλι» και την Euroleague: «Είναι το υψηλότερο επίπεδο με τους κορυφαίους. Είμαι συνειδητοποιημένος, δεν βάζω περισσότερο βάρος. Ούτε έχω και έλλειψη αυτοπεποίθησης, έχω ξαναπαίξει μπάσκετ. Ξέρω τι μου ζητάει ο προπονητής και η ομάδα».

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 2 HD. Μείνετε συντονισμένοι στο Newspao.gr για live streaming.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News