Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε: Η κριτική των πρασίνων

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε: Η κριτική των πρασίνων

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με μυθική εμφάνιση της Φενέρμπαχτσε με 82 – 68 στο άδειο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά η κριτική των παικτών:

ΣΑΝΤ – ΡΟΣ: Αμυντικός ογκόλιθος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έσβησε στην κυριολεξία τον Ντε Κολό και έδειξε τι μπορεί να κάνει αν είναι υγιής. Επιθετικά αν και δεν πήρε πολλές προσπάθειες, δεν ήταν άστοχος κάνοντας μάλιστα καλή δουλειά και στην οργάνωση.

ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ: Σήμερα όλοι κατάλαβαν πόσο σημαντική ήταν η απουσία του στα προηγούμενα παιχνίδια. Αν και δεν αγωνίστηκε πάρα πολύ, πρόλαβε να είναι θετικός τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα.

ΣΑΪΚΣ: Πλήρως αλλαγμένος σε σχέση με τις δύο προηγούμενες εμφανίσεις του με το τριφύλλι. Σκόραρε διψήφιο αριθμό πόντων με εξαιρετικά ποσοστά, ενώ παίρνει άριστα και στη δημιουργία, χωρίς να κάνει υπερβολές.

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: Αν και αντιμετώπισε θέματα με τον Ντουβερίγλου, σε γενικές γραμμές έκανε ένα καλό παιχνίδι αμυντικά. Στην επίθεση είναι για μια ακόμη φορά σταθερός. Χρειάζεται και άλλη βελτίωση, αλλά βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

ΦΟΣΤΕΡ: Αν και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, μετά εξαφανίστηκε. Ευτυχώς ο Παναθηναϊκός δεν χρειάστηκε τα «μαγικά» του στην επίθεση σήμερα.

ΝΕΝΤΟΒΙΤΣ: Ο απόλυτος MVP. Απίστευτος και μπροστά και πίσω. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ, χωρίς την παραμικρή ατέλεια.

ΜΗΤΟΓΛΟΥ: Κακός σήμερα ο Έλληνας άσος. Άστοχος στην επίθεση, χωρίς να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

ΜΠΕΝΤΙΛ: Τον εμπιστεύτηκε σήμερα ο Βόβορας και του έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής απ’ ότι συνήθως. Έριξε αρκετό «ξύλο» και τα πήγε καλά στον τομέα των ριμπάουντ.

ΓΟΥΑΪΤ: Άλλη μια εμφάνιση στην οποία δεν εντυπωσίασε ο Αμερικανός. Ωστόσο, σήμερα έβαλε κάποιους πόντους στην επίθεση και έπαιξε κάποιες καλές άμυνες που ενδεχομένως να τον ανεβάσουν ψυχολογικά.

ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ: Από τη στιγμή που έλειπε ο Παπαπέτρου όλοι περιμέναμε ότι θα παίξει πολύ περισσότερο απ’ όσο τον έβαλε μέσα ο κόουτς. Στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο, εκτός από μερικά ριμπάουντ.

ΟΓΚΑΣΤ: Θετικότατος ο ψηλός της ομάδας μας. Αν και είχε ορισμένα αμυντικά ζητήματα, τα πήγε περίφημα στην επίθεση και σίγουρα έχει θετικό πρόσημο.

ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ: Δεν αγωνίστηκε

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News