Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός: «Το έσοδα-έξοδα, το μπάτζετ και η επιλογή για μεταγραφή τον Οκτώβριο»

Έτοιμος για το δεύτερο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός…

Η αγωνιστική δράση στη Euroleague συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για τον δεύτερο αγώνα του στη διοργάνωση, αποσκοπώντας στην πρώτη νίκη του. Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε, λοιπόν, απόψε (7/10) στις 21:00.

Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά από το NovaSports Prime. Θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα μέσα από το newspao.gr.

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Του αρέσει η τακτική. Μελετάει κάτι, το αναλύει και φτιάχνει το πλάνο του. Αναλύει το πλάνο του για να κερδίσουμε έναν αντίπαλο ή να έχουμε μια ευκαιρία να τον κερδίσουμε. Μου αρέσει αυτό σε εκείνον. Μελετάει το παιχνίδι και σκέφτεται πολύ.

Αυτό που λέει, αυτό ισχύει. Μου λέει ένα πράγμα και τον εμπιστεύομαι, ξέρω πως ισχύει αυτό το ένα πράγμα. Είναι αληθινός και ακολουθεί την καρδιά του. Δίνει το καλό παράδειγμα με την εργατικότητά του και πιστεύει πως πρέπει να δουλέψεις σκληρά, για να φτάσεις εκεί που θες. Έτσι είναι η ζωή». Αυτά δήλωσε ο Οκάρο Ουάιτ για τον Δημήτρη Πρίφτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News