Παναθηναϊκός – Φενέρ: Έτσι το «βλέπουν» οι στοιχηματικές

Παναθηναϊκός – Φενέρ: Έτσι το «βλέπουν» οι στοιχηματικές

Πώς «βλέπουν» το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε οι στοιχηματικές…

Να σηκώσει το κεφάλι και να πάρει μια σημαντική νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός υποδεχόμενος τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ για τη 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (21:00,  22/10).

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα έχει δώσει τρία παιχνίδια στη διοργάνωση και προέρχεται από την ήττα στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα. Σε ένα παιχνίδι που το ροζ φύλλο αγώνα δεν ήρθε τελικά, αλλά οι πράσινοι πήγαν το ματς ως τη παράταση και απέδειξαν ότι στη καλή τους βραδιά μπορούν να τα βάλουν με οποιοδήποτε.

Δείτε τις αποδόσεις για τον αγώνα

Πλέον, στο παιχνίδι με την τουρκική ομάδα δεν υπάρχει η ιδιαιτερότητα της παρουσίας του Ζέλικο Ομπράνοτβιτς, καθώς ο Σέρβος τεχνικός αποχώρησε από την Κωνσταντινούπολη μετά από 7 χρόνια και πλέον καθοδηγητής της Φενέρ είναι ο Ίγκορ Κοκόσκοφ.

Η τουρκική ομάδα έχει δύο νίκες και δύο ήττες ως τώρα στη διοργάνωση. Αξιοσημείωτο, αυτό που συνέβη τη περασμένη αγωνιστική όπου η Φενέρμπαχτσε έχασε από την Μπάγερν Μονάχου στη Κωνσταντινούπολη(71-75), ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε τον απόλυτο έλεγχο με τη διαφορά να φτάνει στο + 20 υπέρ της!

Παρά το γεγονός ότι στο ρόστερ της διαθέτει πρωτοκλασάτους παίκτες όπως οι Ντε Κολό, Βέσελι και Λορέντζο Μπράουν είναι μια καινούργια ομάδα με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Αυτό πρέπει να χτυπήσει ο Παναθηναϊκός και να προσπαθήσει να ελέγξει το ματς από το ξεκίνημα του, ώστε να μην μπει σε διαδικασία να κυνηγάει.

Σε ότι αφορά προϊστορία, στη κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας (σ.σ. με εξαίρεση τα πλέι οφ του 2017) ο Παναθηναϊκός έχει το απόλυτο προβάδισμα στα ματς του ΟΑΚΑ, με εννέα νίκες και μόλις μια ήττα στα δέκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην Αθήνα. Θα συνεχίσει το θετικό σερί του ο Εξάστερος;

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News