Παναθηναϊκός - Φάρος Live Streaming

Παναθηναϊκός - Φάρος Live Streaming

Παναθηναϊκός – Φάρος Live Streaming

Παναθηναϊκός - Φάρος Live Streaming

  • 14/02/2018 – 17:00
  • ΟΑΚΑ, Αθήνα
  • Cosmote Sport 4

Παναθηναϊκός – Φάρος Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Φάρο για την 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League…

Με τους Τζέιμς και Πέιν στο ΟΑΚΑ, αλλά στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να κάνει το 16/16 στη Stoiximan.gr Basket League. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει στη διάθεσή του, πέρα από τους νεοαποκτηθέντες, τον Ματ Λοτζέσκι που ακολουθεί θεραπείες. Για τον Εξάστερο, ακολουθεί η κρίσιμη αναμέτρηση με τη Χίμκι.

Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό προέκυψε την τελευταία στιγμή με τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα. Δεν παίζει απέναντι στον ΓΣΛ Φάρο, «τρέχει» για το παιχνίδι με τη Χίμκι στη Ρωσία (23/2, 19:00).

Τελευταία μέρα για να κερδίσετε εμφάνιση του Μάικ Τζέιμς: Ντύσου στα πράσινα!

Ο Μάικ Τζέιμς επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, χτες βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και έκανε προπόνηση. Ωστόσο, δε θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι. «Πάντα υποστήριζα την ομάδα. Είχα φύγει, αλλά επέστρεψα τώρα. Είχα μια δουλειά εδώ, που δεν την είχα τελειώσει. Είμαι εδώ για να την τελειώσω. Πάω να κάνω ένα μπάνιο και μετά θα πάω στην προπόνηση. Μιλήσαμε με τους συμπαίκτες μου, μιλούσαμε και μέσα στη σεζόν.

Ο Νικ μου έλεγε εδώ και καιρό να γυρίσω. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ήταν ωραία στο ΝΒΑ, ήταν μια διασκεδαστική εμπειρία, που ολοκληρώθηκε τώρα. Μου έλειψαν πολλά εδώ, είμαι κάπως κουρασμένος και δεν μπορώ να σκεφτώ. Νιώθω ωραία, ακόμα και ο αδελφός μου λέει ότι γυρίσαμε σπίτι. Ελπίζω να σηκώσουμε το τρόπαιο, αυτό είναι το πλάνο», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του παικταρά.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 17:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4

Παναθηναϊκός – Φάρος Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

https://www.youtube.com/watch?v=PM5HQNkuKXM

http://firstrowonly.eu/watch/624277/1/watch-panathinaikos-athen-vs-gs-olympia-larissas.html

http://www.sportingvideo1.com/20180214/vv5a83722ac24260.09404558-1905266.html

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News