Παναθηναϊκός: Φανταστείτε να πάρει και τα εκατομμύρια από την Ευρώπη!

Παναθηναϊκός - Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Τριφυλλιού

Τα παιχνίδια με την Σλάβια Πράγας θα δείξουν τον… μεταγραφικό επίλογο του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι. Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ χαρίζει στον Παναθηναϊκό μεγαλύτερη «πίτα» από το marketing pool.

Στις 11 Αυγούστου ο Παναθηναϊκός θα ξέρει τη μοίρα του στην Ευρώπη. Αν θα πει πρόωρο «αντίο» από το Conference League, ή αν θα έχει βάσιμες πιθανότητες να μπει στους ομίλους.

Το Τριφύλλι για τη συμμετοχή του στον 3ο προκριματικό γύρο ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει 550.000 ευρώ. Εφόσον προκριθεί για τον play off γύρο θα εισπράξει 750.000 ευρώ. Η είσοδός του στους ομίλους θα του δώσει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, και ύστερα, για κάθε νίκη θα βάζει στο ταμείο του άλλες 500 χιλ. ευρώ.

Σε αυτά τα χρήματα θα προστεθεί και το αντίστοιχο marketing pool το οποίο αλλάζει ανάλογα πόσες από τις τρεις ελληνικές ομάδες προκριθούν στους ομίλους. Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε, οπότε, το συγκεκριμένο ποσό θα πάει είτε στον Παναθηναϊκό, είτε στον Άρη, είτε και στους δύο, είτε σε κανέναν (εκτός κι αν ο Ολυμπιακός μπει στο Conference).

Οπότε, καταλαβαίνει κανείς πως αν έρθουν τα εκατομμύρια στα χέρια του Παναθηναϊκού, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια έκπληξη τέλη του καλοκαιριού – αρχές του φθινοπώρου!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News