Παναθηναϊκός: Φάνηκε που το... πηγαίνει ο Ράντονιτς!

Παναθηναϊκός: Φάνηκε που το... πηγαίνει ο Ράντονιτς!

Παναθηναϊκός: Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε μιλήσει από το καλοκαίρι σχετικά με το πως θέλει να παρουσιάσει τον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός ξεκαθάρισε από την αρχή ότι η ομάδα του θα έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την πολύ καλή της άμυνα.

Σε αυτό τον τομέα δουλεύει αδιάκοπα ο προπονητής του Τριφυλλιού με τους παίκτες καθώς ξέρει ότι για να αντέξει στο φετινό μαραθώνιο, ειδικά σε αυτόν της Ευρωλίγκας θα πρέπει η ομάδα να είναι σκληρή και να μην επιτρέπει στους αντιπάλους να πετυχαίνουν εύκολους πόντους.

Στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος αποδείχθηκε ότι ο Ράντονιτς θα στηριχθεί φέτος στην άμυνα με τους Πράσινους να δείχνουν πιο μαχητικοί σε σχέση με πέρσι.

Σε αυτό το κομμάτι, οι παίκτες του πήραν καλό βαθμό: δέχθηκαν 71 πόντους από την Εφές και 77 από την Αρμάνι Μιλάνο.

Μεταγραφή, απόδειξη… δυναμικής από τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Η απόκτηση του Ματέους Πονίτκα είναι μια μεταγραφή κανονικότητας για τον Παναθηναϊκό.

Ο Πολωνός σταρ έκανε ένα εκπληκτικό Eurobasket τραβώντας πάνω του όλα τα βλέμματα όμως το Τριφύλλι κινήθηκε αστραπιαία και έκανε δικό του τον παίκτη.

Η μεταγραφή του δείχνει και το μεγάλο όνομα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη αλλά και την δυναμικότητα της ειδικά μόλις έχει περάσει δύο από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία της.

Επιπροσθέτως, δείχνει ότι η ομάδα έχει επιστρέψει για τα καλά στην κανονικότητα.

Η απόκτηση του Πονίτκα θα προσφέρει πολλά στους Πράσινους αφού μιλάμε για ένα παίκτη με μεγάλη εμπειρία στη  Euroleague.

Στη θέση που αγωνίζεται μπορεί να προσφέρει πολλά σε δύναμη, ύψος, στο post παιχνίδι αλλά και στη δημιουργία ενώ διαθέτει πολύ καλό μακρινό σουτ.

Ο Πονίτκα ήρθε για να κάνει τη διαφορά στο Τριφύλλι και διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να το πετύχει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News