Παναθηναϊκός: Ευτυχώς που δεσμεύεται με συμβόλαιο

Μεταμεσονύχτιο «χτύπημα» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με... κακοκαιρία! (pic)

Με την χρονιά που έχει κάνει ο Γιώργος Παπαγιάννης ευτυχώς που δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο.

Ο ψηλός έχει εκτοξεύσει το κασέ του, πολλοί είναι εκείνοι που τον παρακολουθούν με ενδιαφέρον κι όταν έρθει η ώρα είναι σίγουρο ότι θα κοιτάξουν να τον δελεάσουν με ποσά που ο Παναθηναϊκός σήμερα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί.

Όλα αυτά σε σεζόν που όλος ο κόσμος έχει καταλάβει ότι το να σκοράρεις πάνω στον Μεγαρίτη είναι μια κατάσταση που εμπεριέχει υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Πολύ απλά όταν ο Γιώργος πατά γήπεδο ο αντίπαλος πάγκος μοιράζει διαφορετικά τις εκτελέσεις στην επίθεση.

Με τον ψηλό στη πεντάδα ο πρωταθλητής «κλειδώνει» τον άξονα είτε αυτός βρίσκεται ψηλά πάνω στη μπάλα είτε στο κέντρο της ρακέτας.

Ο τύπος …θερίζει φέτος και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι άνετα βρίσκει συμβόλαιο ξανά στο ΝΒΑ για να του δοθεί δεύτερη ευκαιρία.

Έχοντας διπλασιάσει τη τιμή του μέσα στους πρώτους μήνες της σεζόν συμμετέχοντας στο ανώτερο επίπεδο ανταγωνισμού ο Παπαγιάννης ξέρει ότι πλέον εκείνος ορίζει το παιχνίδι που αφορά το επόμενο συμβόλαιο που θα υπογράψει.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News