Παναθηναϊκός: Ευθύνεται, αλλά προοπτική έχει για να μείνει του χρόνου!

Μεταγραφή αλά... Τζέιμς και Ανταμς!

Ο Ντάριλ Μέικον έχει χρεωθεί (όχι άδικα) τις ήττες στη Λάρισα με την έξαρση ατομισμού στις τελευταίες επιθέσεις που αντιμετωπίστηκαν εύκολα από τους νικητές.

Ο παίκτης ανήκει στη κατηγορία αυτών που αρέσουν γενικώς αλλά το πόσο αποδοτικός είναι εξαρτάται κάθε φορά σε μικρότερο βαθμό από την ποιότητα του και σε μεγαλύτερο από το περιβάλλον στο οποίο εντάσσεται.

Ξέραμε ότι το παιδί δεν έχει εμπειρία πρωταθλητισμού και παίζει μπάσκετ αλάνας, άρα γνώριζες εξαρχής τι έπρεπε να δουλέψεις μαζί του εντατικά.

Άναρχοι σκόρερ που τους βλέπεις και νομίζεις ότι παίζουν κυρίως για τα στατιστικά τους θέλουν πολύ προσωπική δουλειά ώστε να κάνουν κτήμα τους τα ζητούμενα της ομάδας από εκείνους και τον βαθμό λειτουργικότητας τους εντός ροτέησον.

Ο Ντάριλ μπορεί να εξελιχθεί σε καλό παίκτη. Προσέξτε, δεν είναι. Υπάρχει έδαφος να εξελιχθεί και να ανεβάσει το status του στην αγορά, δείγμα του γιατί φωνάζουμε για το πόσο σημαντικά πράγματα φέρνει ο προπονητής που είναι το Α και το Ω στον ομαδικό αθλητισμό.

Στο ξεκίνημα της καριέρας του στο τοπ επίπεδο ο Μέικον δεν είναι αλτρουιστής, δεν έχει ανεπτυγμένη νοοτροπία team player, ούτε ένστικτο συνεργασίας όμως στο χέρι σου είναι ως οργανισμός να τον βάλεις να δουλέψει για να κερδίσει σήμερα ταμπέλα Floor General που δίνει εισιτήριο για την ελίτ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News