Παναθηναϊκός: Ευρώπη με ξεκίνημα από τα χαμηλά

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Παοκ: Το πανό στη Λεωφόρο (pic)

Το ξεκίνημα των πλέι-οφ με την ΑΕΚ τον Μάρτη δεν ήταν το καλύτερο.

Στο τέλος έλεγες «πάλι καλά» που είχες σώσει την ισοπαλία (1-1) με την φιλοξενούμενη να στέκεται καλύτερα στο τερέν, λίγες μέρες μετά την «τριάρα» που είχε φάει στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος.

Είμαστε πια σε περίοδο που κάθε λάθος μπορεί να αποβεί καθοριστικό.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία εκεί που οι παίκτες καλούνται να βρουν τον χαρακτήρα που χρειάζεται για να μην (ξανα)κλωτσήσουν την καρδάρα με την extra season να έχει γίνει «αίμα κι άμμος» για τις θέσεις που οδηγούν στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Όσο κι αν ο Χουάν Ρότσα είπε (σωστά) τις προάλλες ότι το τριφύλλι είναι φτιαγμένο για Τσάμπιονς Λιγκ, άντε και για Γιουρόπα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι μετά από τόσα χρόνια διοικητικής λαίλαπας και χείριστων χειρισμών κομβικών θεμάτων για την ΠΑΕ το ζήτημα είναι να γίνει η επιστροφή του κλαμπ στην Ευρώπη.

Από τα πολύ χαμηλά πατώματα; Έστω! Στο κάτω-κάτω χτίζοντας από τα θεμέλια φτάνεις στην κορυφή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News