Παναθηναϊκός-Ευρωπαϊκή έδρα: Οι εργασίες στη Λεωφόρο και τα έσοδα από το ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός-Ευρωπαϊκή έδρα: Οι εργασίες στη Λεωφόρο και τα έσοδα από το ΟΑΚΑ

Η προσοχή όλου του οργανισμού του Παναθηναϊκού είναι επικεντρωμένη στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ και πολύ περισσότερο στον τελικό του Σαββάτου ωστόσο απ’ τη στιγμή που οι πράσινοι εξασφάλισαν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ τρέχουν κι άλλα ζητήματα.

Οπως επί παραδείγματι το γήπεδο στο οποίο θα δώσει το τριφύλλι το πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι του έπειτα από μία πενταετία αλλά και το πώς θα πορευτεί στην Ευρώπη.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες της SportDay μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έρθει στην Αθήνα κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ προκειμένου να κάνει αυτοψία στο Απόστολος Νικολαΐδης να καταγράψει σε ποια σημεία θα πρέπει να γίνουν βελτιώσεις καθώς επίσης κι όλα τα υπόλοιπα έργα που χρειάζονται για να δηλωθεί ως έδρα του Παναθηναϊκού στον β προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ ή στον γ’ προκριματικό αν αλλάξει συνολικά η ισορροπία στις προκριματικές σειρές απ την ΟΥΕΦΑ λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Οι εργασίες που θα χρειαστούν δεν αναμένεται να δημιουργήσουν θέμα με τη χρήση της Λεωφόρου το καλοκαίρι κι ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα προκριματικά εκεί μέχρι και τα πλέι οφ 18-25 Αυγούστου εφόσον φτάσει ως εκεί.

Αν καταφέρει το τριφύλλι να περάσει τις προκριματικές σειρές και φτάσει ως τους ομίλους θα ανοίξει η κουβέντα για την έδρα σε αυτή τη φάση.

Αφενός διότι θα χρειαστεί να γίνουν κι άλλα πράγματα στη Λεωφόρο όπως π.χ η τοποθέτηση του στεγάστρου πάνω απ’ τα επίσημα που κατέρρευσε τον Ιανουάριο με τη σφοδρή χιονόπτωση κι αφετέρου επειδή θα πρέπει να παρθεί μία κεντρική απόφαση για το τι συμφέρει συνολικά κι οικονομικά την ομάδα κι αν θα πρέπει να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ για τους ομίλους όπου θα έχει πολύ μεγαλύτερα έσοδα στα τρία ματς τα οποία μπορεί να ξεπερνούν το ένα εκατ ευρώ επιπλέον.

Ακόμη είναι νωρίς κι αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί στα τέλη Αυγούστου. Σε πρώτη φάση η Λεωφόρος θα υποδεχτεί τα προκριματικά.

Πηγή: Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News