Παναθηναϊκός: Ευνοημένος από τα αποτελέσματα, κρίσιμη η Τούμπα

Βαθμολογία: Ξεμακραίνει ο μόνος πρώτος Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός: Μια χαρά του έκατσαν του Παναθηναϊκού τα αποτελέσματα της Κυριακής σε Χαριλάου, Κρήτη.

Θα είναι πολύ σημαντικό να φύγει με αποτέλεσμα από την Τούμπα ο πρωτοπόρος σε δυο εβδομάδες γιατί έτσι θα βροντοφωνάξει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα πέσει εύκολα από την 1η θέση.

Προφανώς με «διπλό» τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο έστω κι αν είναι ακόμα νωρίς.

Ασφαλώς, το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να διεκδικήσει το νταμπλ. Μέσα από το κυνήγι του τίτλου θα της δοθεί η ευκαιρία να κάνει πρωταθλητισμό (έχει πολλά χρόνια να το κάνει) και επίσης να παίζει σε μια Λεωφόρο τιγκαρισμένη.

Τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός ήταν μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου ήταν το 2015 επί Γιάννη Αναστασίου. Όσο ο σύλλογος προχωρά με νίκες θα δημιουργηθούν οι συνθήκες να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές του σε καταστάσεις που θα θυμίζουν επιτέλους αγώνες του νο1 ελληνικού συλλόγου.

Το καλό είναι ότι στις μεταγραφές δεν ενισχύθηκες με ποδοσφαιριστές που θα έρχονταν με δανεισμούς (δεν σε βοηθά μακροπρόθεσμα), αλλά με παιδιά που ξέρουν ότι το μέλλον τους είναι δεμένο στην Ελλάδα.

Από πέρσι τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ απέδειξαν πως δεν είναι τεράστιες οι διαφορές.

Για την ακρίβεια δεν είναι αποτρεπτικές στο να δώσουν το δικαίωμα στο τριφύλλι να βάζει μεγάλους στόχους σε παιχνίδια απέναντί τους, ειδικά όταν βλέπεις πως οι αντίπαλοι δεν είναι στα καλύτερά τους.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News