Παναθηναϊκός: Εύκολα 20 γκολ και πάνω!

Σπόραρ: «Ατμόσφαιρα από άλλο πλανήτη - Sυνεννοηθήκαμε με τα μάτια για το πέναλτι»

Παναθηναϊκός: Δεύτερο γκολάκι στο πρωτάθλημα για τον Αντράζ Σποράρ που πάλι έχασε ένα τετ-α-τετ κάνοντας την εξέδρα να μουρμουρά.

Όταν έχεις 12 χρόνια να πάρεις πρωτάθλημα κάθε λάθος, κάθε χαμένη ευκαιρία δυστυχώς μεγαλοποιούνται, η ανυπομονησία σε κάνει να βλέπεις…τραγωδίες εκεί που απλά εκτυλίσσεται η ομορφιά του αθλήματος!

Ωστόσο η ατμόσφαιρα που επέβαλλαν την Κυριακή οι φανατικοί ήταν τόσο ενθουσιώδης που το έβλεπες στις κινήσεις των παικτών ότι το 0-1 θα γύριζε ο κόσμος να χαλάσει, με τους παίκτες να…λυσσάνε στο χορτάρι.

Ο πρώην αρχηγός της Ολίμπια Λιουμπλιάνας -με την οποία αγωνίστηκε συνολικά 108 φορές, μετρώντας 50 γκολ και 18 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις- νιώθει πολύ καλά στην Αθήνα και φαίνεται.

Μιλάμε για παίκτη που έχτισε το όνομά του σκοράροντας σε όποια λίγκα κι αν αγωνίστηκε, δεν είναι τυχαία περίπτωση. Το 2018 μετακομίζοντας στη Σλοβακία για λογαριασμό της Σλόβαν Μπρατισλάβας μεταμορφώθηκε σε killer.

Συνολικά κατάφερε να σκοράρει 60 γκολ και να δώσει 17 ασίστ σε 78 συμμετοχές που μέτρησε στα τρία χρόνια παρουσίας του στην Μπρατισλάβα.

Παράλληλα, τη σεζόν 2018-19 ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση σκοραρίσματος ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 29 γκολ! Τον Γενάρη του 2020, η Σπόρτινγκ τα «έσκασε», δαπανώντας για λογαριασμό του 6 εκατομμύρια ευρώ!

Στην Πορτογαλία το παιδί δεν πήρε ευκαιρίες, όταν δόθηκε δανεικός στη Μίντλεσμπρο σκόραρε 8 φορές σε 37 συμμετοχές που μέτρησε, όχι κι άσχημα για την αγγλική λίγκα όπου πέφτουν κορμιά.

Με τέτοιους τροφοδότες δίπλα του ο Αντράζ για πλάκα περνάει φέτος τα 20 γκολ, αρκεί να μείνει υγιής.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News