Παναθηναϊκός: «Ευχόμουν να μείνει ο Παλάσιος, αλλά....»

«Άρρωστοι» Παναθηναϊκοί σπαμάρουν στο προφίλ του Παλάσιος! (pics)

Ο προπονητής του Σεμπάστιαν Παλάσιος στην Ιντεπεντιέντε, Χούλιο Φαλκιόνι, ανάφερε ότι θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα του ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, αλλά τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας δεν βοήθησαν την κατάσταση!

Αναλυτικά ανέφερε για την αποχώρηση του Παλάσιος:

«Είναι μια πραγματικότητα όλο αυτό για τον κάθε Αργεντίνο ποδοσφαιριστή και για το ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο της χώρας. Μέσα στη συμφωνία, υπήρχαν σημαντικά σημεία που θα μπορούσαν να επιβαρύνουν οικονομικά την Ιντεπεντιέντε. Αυτή τη στιγμή είμαστε λίγο πριν την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Μακάρι ο Παλάσιος να μπορούσε να μείνει μαζί μας. Όταν η συμφωνία θα ολοκληρωθεί, θα προσπαθήσουμε να βρούμε από τους παίκτες που έχουμε τον ιδανικό για να καλύψει όσο καλύτερα το κενό που αφήνει»

Καταλαβαίνω απόλυτα ότι αυτή είναι μια ευκαιρία που δίνεται στον ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν ευκαιρίες στη ζωή που είναι μοναδικές, όπως αυτή. Ήμουν ποδοσφαιριστής και μπορώ να μπω στη θέση του».

Δουλεύουμε για να βοηθήσουμε την ομάδα, προκειμένου να βρει χρήματα και να λύσει τα προβλήματα της. Δεν είναι σύνηθες να πωλούνται παίκτες στη μέση της σεζόν αλλά, όπως είναι οργανωμένα τα πράγματα στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο, μπορεί να συμβεί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News