Παναθηναϊκός: Ευάλωτος; Last year...

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τις μεταγραφές που του έλειπαν

Παναθηναϊκός: Η καρδιά του Ντέγιαν Ράντονιτς πήγε στη θέση της τη στιγμή που είδε τον Πάρις Λι και τον Νέητ Ουόλτερς να συνεργάζονται αρμονικά στο τουρνουά του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Η θέση 1 είναι το πιο μεγάλο στοίχημα φέτος άμα οι Αμερικανοί συνεχίσουν σε αυτό το θετικό τέμπο όλο και κάτι καλό θα προκύψει.

Οι δύο αθλητές αλληλοεπίδρασαν άριστα, τάισαν ασίστ τους συμπαίκτες τους, ευστόχησαν στα σουτ που πήραν, έπαιξαν άμυνα, τι άλλο να περιμένει κανείς;

Το τριφύλλι αξιοποίησε το ποιοτικό του βάθος (μην ξεχνάμε ότι πέρσι δεν υπήρχε πόιντ γκαρντ ούτε για δείγμα, σε σημείο να απορούμε που φέτος η ομάδα έχει δύο, όπως όλες οι φυσιολογικές του πλανήτη) που το βοήθησε να αναρριχηθεί στο μυαλό των οπαδών του που μετά την ήττα από την (ποιοτικότερη) Αρμάνι αναρωτιούνται που μπορεί να φτάσει το κλαμπ φέτος.

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να πεις ότι κοιτάς προς δεκάδα, το θέμα είναι να πάψεις να είσαι ο σάκος του μποξ όπως συμβαίνει την τελευταία διετία, χαστούκι ηχηρό στο τεράστιο brand του Παναθηναϊκού.

Μέχρι πέρσι η περιφερειακή άμυνα του κλαμπ ήταν σημαντικό πρόβλημα καθώς πολλές ήταν οι ομάδες που χτυπούσαν συνέχεια βρίσκοντας εύκολα καλές ματιές προς το καλάθι τόσο μέσα όσο κι από το τρίποντο.

Όσο κι αν είναι φυσιολογικές οι διακυμάνσεις στην απόδοση αυτό τον μήνα δεν πιστεύουμε σε καμία περίπτωση ότι φέτος ο σύλλογος θα είναι ευάλωτος αμυντικά.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί το αγωνιστικό του πρόσωπο εφόσον ο κόουτς καταφέρει να παρουσιάσει το παζλ με όλα τα κομμάτια στη θέση τους.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News