Παναθηναϊκός: Εξετάζεται ο άλλοτε «ερυθρόλευκος» Γκόγκιτς!

Παναθηναϊκός: Εξετάζεται ο άλλοτε «ερυθρόλευκος» Γκόγκιτς!

Ο γιος του Σίνισα Γκόγκιτς, Άλεξ δεν έχει περάσει απαρατήρητος από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στα χαφ.

Όπως αποκαλύπτει το newspao.gr, οι «πράσινοι» έχουν στο ραντάρ τους τον Άλεξ Γκόγκιτς, σε περίπτωση που χρειαστούν κάποιον ποδοσφαιριστή, που θα προσφέρει «βάθος» στη θέση στον άξονα.

Ο πατέρας του, Σίνισα Γκόγιτς υπήρξε ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό και έγραψε από νεαρή ηλικία, τον γιο του στις ακαδημίες. Ο Άλεξ έφθασε ως την K-20 των ερυθρολεύκων και εν συνεχεία, παραχωρήθηκε στη Σουόνσι με ελεύθερη μεταγραφή. Κατέληξε στην Σκωτία για λογαριασμό της Χάμιλτο και μετά, στη Χιμπέρνιαν.

Ο 27χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής (επτά συμμετοχές από τον Οκτώβριο του 2020) έκανε γεμάτη σεζόν με 29 εμφανίσεις και 1 γκολ (6 κίτρινες κάρτες).

Στον Παναθηναϊκό θα ασχοληθούν περισσότερο, ειδικά αν αποχωρήσει από την ομάδα ο Σανκαρέ. Ανασταλτικός παράγοντας αποτελεί πως έχει ακόμα συμβόλαιο με τη Χιμπέρνιαν, οπότε, το Τριφύλλι θα χρειαστεί να καταβάλει κάποιο έξτρα ποσό για να τον αποκτήσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News